Allah kabir rahatlığı, kalanlarınada sabır versin.
allah rahmet eylesın cok uzuldum dogrusu hemde cok![]()
www.honda-tech.com
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
aksam haberlerde gördüm ya adamlar görüntü cektikten kisa bir zaman sonra feci bir kaza ve aslan gibi iki babayigit vefat ediyor takdiri ilahi.mekanlari cennet olsun insallah
artık corc-i zamanıcdti
Şükretmek için ne kadar çok sebebimiz var.Allah rahmet eylesin gencecik adamlar ,moral bozucu
imzasız..
Allah rahmet eylesin aramızda ne kadar rakabet ve mevzulu tribünler olsakta insan hayatı hiç bir şeyden önemli değildir duyunca gerçekten çok üzüldük acınız acımızdır başınız sağolsun keşanspor..
TekirdağSpor
Çarşı-Meydan Taraftar Grubu..
Kesanspor futbolcularindan Mami (muharrem dogan) kuzenim olur. Dayim haber verdiginde korkuteline gittik, cok uzucu bir olay, butun takim gayet iyi suan, sabah 7 de ucakla donecekler, allah sifa versin, rahmet eylesin
muharrem sanrım videoda yerde yatan arkadaş.... kazada sanrım yerde yatması korumustur onu. sizedecok gemiş olsn thracian
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
samsunlu biri olarak daha öncede yaşadığımız çok üzücü bir olay.vıdeonun hepsını izleyemedım bile.ALLAH vefat eden kardeşlerimizin mekanını cennet eylesin,geride kalanlara sabır versin.
BaYTaR MURO
Soldaki arkadaşımız Gürel Yıldız kendisi Babaeski'liydi bilirdim yetenekli çocuktu.Halı saha maçlarında karşılıklı oynadığımızda olurdu.Köylüm olurdu kendisi uzaktan da akrabamdı şok olduk haberi duyunca yarın ikindi namazında kendisini ebedi yolculuğunu uğurlayacağız.nur içinde yatın kardeşlerim
allah rahmet eylesin
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Allah rahmet eylesin![]()
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)