User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
63 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: İstanbul'un Trajikomik Trafik Kuralları !!!

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün geceden bu yana güzel temizlik olmuş benim yazdığımda kaynamış haha

istanbulda belli bir yerden sonra bi bakmışsınız aynı bu yazanlar gibi araba kullanıyorsunuz insanın içine işliyor

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yayalar da efendi efendi yürüsün..(!)
    Yoksa böyle olur işte (!)

VİCDANSIZ SÜRÜCÜ KAMERAYA BÖYLE YAKALANDI - WEB TV :: Hürriyet

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birde buralara gelin yayaları ayrı dert bisikletleri ayrı dert 100 yaşında şahin,toros kullanan amcalar dert istanbul bence daha iyidr bunların yanında

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yeri gelince Cumartesi caddede ve bu sabah ofise giderken yaşadğığım iki ayrı olayı anlatayım.

- Cumartesi Bağdat Caddesine Barış Büfe'nin yanından çıkan ve trafik lambası olan sokakta en öndeyim. Bana yeşil yandı, haliyle yayada kırmızı yandı
    Ama kendilerini anne-kız pokemon sanan iki yaya yanan kırmızıya ve otomobiller için yanan yeşil ışığa aldırış etmeden yola atladılar biraz korksunlar yaptıklarını idrak etsinler diye gaza bile basmadan aracımı çok hafif hareket ettirdim, sanki ben kabahatliymişim gibi kız bana döndü ve cadde ağzı ile çöş dedi . Eşimde yanımdaydı, normalde yapmazdım güler geçerdim ama dayanamadım bende açtım camı, asıl sana çöş kaldırda kafanı sana ne yanıyor ona bak dedim ve karşı sokağa doğru hareket ettim. . Annesi efendi çıktıda kız annesinden mi cesaretlendi nedir arkasına bakmadan cırcır konuşmaya devam etti

- Bu sabahta her zaman kullandığım yoldan yani e-5'te kozyatağı tarafından bostancı köprüsüne giderken en sağ şeritte sakin sakin gidiyordum. Akıllının biri eds olmasına rağmen geçti arıza şeridine yürüdü gitti. Fakat akıllı kameraları görünce asıldı frene bu seferde bir anda önüme geçmeye kalkıştı mıknatıs mı var nedir çamurlukta herifçioğlu gitti orayı hedefledi, haliyle bende bastım kornaya uyandırdım akıllıyı tabi yol vermeyince epey sinirlendi. 2 araç arkama düştü, ama hırsına yenik düştüğünden gene bol eds'li olan arıza şeridine daldı, yanıma geldi açtı camı ağzına ne gelirse söyledi, bende yüzüne bakıp gülerek küfür ettim camı kapadım yoluma devam ettim
    Artık orada kameralar çalışıyorsa vatandaşa koçanıyla cezayı itelerler

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayde breee bende dün yaşadığımı anlatayım.Yer erenköy ara sokaktayım girilmezden bi adam girdi karşıdan nasıl sellektör atıyor bekle girme sokağa diye,ki zaten sokağa girmiştim.Önce önüme geldi durd haklı gibi sonra hafif yanaştı altında clio cymbol 80 yanak cıktı kaldırıma bana el ediyor geçgeç diye.Benım araba ordan geçmez ya jantlarımı kaldırıma sürtmeyi göze alıcam yada 1 karış kaldırıma cıkıcam.Camlarım filmli el kol yapamıyorum bu yırtınıyor gecsene acemimisin diye.İndim arabadan üşenmedim gittim gayet sakince beyfendi ordan gecmek zorunda değilim sürte sürte sıgmaz ordan acemide değilim sizi cebimden cıkartırım ya geri gidin yada polisi arıyorum dedim.Küfretmedi ama sölene sölene önce kaldırıman indi sonra yamuk yumuk geri geri gitti butun sokağı.Yarım beyinli dolu istanbul..ama ankaraya gittim orasıda ayrı cumbus ayarsız gidiyo herkez istanbullu olarak kestiremedim kımın ustume kıracağını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Baran^ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayde breee bende dün yaşadığımı anlatayım.Yer erenköy ara sokaktayım girilmezden bi adam girdi karşıdan nasıl sellektör atıyor bekle girme sokağa diye,ki zaten sokağa girmiştim.Önce önüme geldi durd haklı gibi sonra hafif yanaştı altında clio cymbol 80 yanak cıktı kaldırıma bana el ediyor geçgeç diye.Benım araba ordan geçmez ya jantlarımı kaldırıma sürtmeyi göze alıcam yada 1 karış kaldırıma cıkıcam.Camlarım filmli el kol yapamıyorum bu yırtınıyor gecsene acemimisin diye.İndim arabadan üşenmedim gittim gayet sakince beyfendi ordan gecmek zorunda değilim sürte sürte sıgmaz ordan acemide değilim sizi cebimden cıkartırım ya geri gidin yada polisi arıyorum dedim.Küfretmedi ama sölene sölene önce kaldırıman indi sonra yamuk yumuk geri geri gitti butun sokağı.Yarım beyinli dolu istanbul..ama ankaraya gittim orasıda ayrı cumbus ayarsız gidiyo herkez istanbullu olarak kestiremedim kımın ustume kıracağını
    Bir benzerinide ben yaşamıştım, eleman koskoca girilmez levhası yazan yerden tek yön olan sokağa daldı ama şansızlığına bana denk geldi, bir yandan da telefonla konuşuyor ama kanımca fantastik dörtlü ekibinden biri olduğundan zaar aynı anda da deli gibi sellektör yapmaya başladı , bende ona deli gibi sellektör yapmaya başladım, ikimizde gladyatör edasıyla gaz kesmeden birbirimize doğru ilerlemeye başladık. Baktım adam sağındaki bütün boşlukları geçti inatla geliyor, surat ifadeside değişmeye başlamış, angry birds gibi bakıyor.
    Tam solumda kalan boşlukla bunun geçebileceği kadar pay bırakarak durdum yoksa kesin çarpışacağız çünkü bir yandan dinlediğim müzik yerine beeş, dööört, üüüç, ikiii sesleri gelmeye başladı.
    Beyimiz güç bela durdu ve pay bıraktığım yerden solumdaki boşluğa güç bela geçti, yanıma geldiğinde de gayet sinirli şekilde bana baktı bende kesin dudaklarımı okur diye tek hece bir küfürü dolu dolu söyledim, yürüdüm gittim.

Dar yerden asla geçmem, salak ayağına yatar beklerim. Başkasının hatası içinde jantımı, lastiğimi zedelemem.

BthnKrkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen sene bayram tatılı arıfesinde Samsun Havza-Kavak yolu arasında yol yapımı için yolu kapatmışlardı ve kilometrelerce kuyruk olmustu. Emniyet şeriti gibi fazladan bir şerit var o bölgede ve orayı kullanan tüm araçların plakası istisnasız 34 tü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    paYLASIM ICIN TESEKKURLER HAKANCIM
    NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
    http://www.youtube.com/watch?v=iV7Fs...eature=related
    SEYTAN SIKILINCA COCUGUNU OPERMİŞ BUNLARDA SIKILDIKCA HALKI OPUYOR !!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek yön olan sokağa tersten bir araç girmişse isterse sokağın en sonuna kadar gelmiş olsun geri geri gider.. 1-3-5 değil defalarca da yaptım bunu.. Sağından solundan geçeceğim diye debelenmek zorunda değilim... Bık bık konuşuyorlar bir de utanmadan, benim yüzümde bir gülümseme, dinlerim, sonra paşa paşa geri vitese takar..

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben böyle tek yön yollarda bayanlarla denk gelince kesinlikle diretmiyorm hemen geri cıkıyorm işi ihtimallere bırakıp beklemek cok korkunc oluyor yönüm doğru ise bile cıkıyorm sizede tavsiye ediyorm.
    baran ankara olayında haklısın orda trafiğin olmayısı bence kurallara uyulmamasından dolayı kırmızı ısık hiç bir anlam ifade etmiyor orda .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bikere bende s2000 varken suadiyede ara sokakta siyah bitane porsce turbo girdi terse dedim bizden oda yol vereyim saga yanastım.Yanmdan gecti derken cat diye durdu benım araba sallanıyor o gidemiyor.kafayı camdan bi cıkarttım olmaz olmaz dememek lazım bizim arka lastikler takılmış birbirine nası olduysa anlamadm neyse gectik indik arabadan baktık kaportalar deymemiş hiç güldük güldük bindik arabalara devam ettik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu birde ankara nası bi memlekettir ya ara sokaklarda bile radar var allahın cezaları ya oraya yerleşsem her ay tomarla ceza gelir eve antika memleket

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben böyle tek yön yollarda bayanlarla denk gelince kesinlikle diretmiyorm hemen geri cıkıyorm işi ihtimallere bırakıp beklemek cok korkunc oluyor yönüm doğru ise bile cıkıyorm sizede tavsiye ediyorm.
    baran ankara olayında haklısın orda trafiğin olmayısı bence kurallara uyulmamasından dolayı kırmızı ısık hiç bir anlam ifade etmiyor orda .
    centilmenim benim

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi centilmenlik değilde eşşeği sağlama bağla olayı
    istisnalar haric bi coğu acemi tek yonde 2 araba geçirmek zor oluyor herkesn karsısına sokakda burcu cetinkaya cıkmıyoki
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi centilmenlik değilde eşşeği sağlama bağla olayı
    istisnalar haric bi coğu acemi tek yonde 2 araba geçirmek zor oluyor herkesn karsısına sokakda burcu cetinkaya cıkmıyoki
    ben de eşeği sağlam kazığa bağlıyorum yanımdan geçirtmiyorum ki..
    Sokağın sonuna kadar geri geri gidiyor, bana yol açıyor, sokak bittikten sonra naparsa yapsın bana ne
    Hem anme hizmeti yapıyorum.. Geri geri gitme çalışması

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Yahu birde ankara nası bi memlekettir ya ara sokaklarda bile radar var allahın cezaları ya oraya yerleşsem her ay tomarla ceza gelir eve antika memleket
    Allahtan orada yaşamıyorum, yemin ederim paranoyak olurdum. Otobanda kameralar, şehir içinde kameralar, ara sokakta kameralar ve polisler bu ne ya.
    Millet zaten hız göstergesine bakmaktan önüne bakmaz hale gelmiş. Toleransda yokmuş, 70 yazan yerden 70'le geçeceksin. 71 ise zaart cezayı kilitliyorlar.
    Yaşanmaz orada ya, havaalından Konya'ya giderken otobana girdim, biraz 130'un üzerine çıktım bir baktım ileride kameralar, nasıl frene bastımda 110'a indirdim anlatamam.

Tunç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurallar cuk olmuş guzel paylaşım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allahtan orada yaşamıyorum, yemin ederim paranoyak olurdum. Otobanda kameralar, şehir içinde kameralar, ara sokakta kameralar ve polisler bu ne ya.
    Millet zaten hız göstergesine bakmaktan önüne bakmaz hale gelmiş. Toleransda yokmuş, 70 yazan yerden 70'le geçeceksin. 71 ise zaart cezayı kilitliyorlar.
    Yaşanmaz orada ya, havaalından Konya'ya giderken otobana girdim, biraz 130'un üzerine çıktım bir baktım ileride kameralar, nasıl frene bastımda 110'a indirdim anlatamam.
    Ankaraya gittim kesin ceza yersin dediler sırf yememek için 100le gittim ankaraya kadar adapazarından sonra.4 saatte gittim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ankaraya gittim kesin ceza yersin dediler sırf yememek için 100le gittim ankaraya kadar adapazarından sonra.4 saatte gittim
    Sorma bir kere bende uçak saatlerini beğenmeyip otobandan basarak giderim dedim, her yer radar olmuş, toplamda 4 saat'e yakın sürmüştü. O gün tövbe ettim, bir daha otobandan Ankara'ya gitmem, binerim uçağa oradan da araç kiralarım hem daha ucuza gelir hem daha az yorulmuş olurum. Streside daha az yaşarım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)