En temizi ayri ayri girip 2 oda tutun gece skntida yasamazsiniz evlilik cuzdani vs. diye hem fiyatida baya baya uygundur
Printable View
Araç ile mi geleceksiniz?
Araç ile gelecekseniz dediğiniz yerlerde yani konak alsancak tarafında park yeri sorundur (otelin parkı mevcutsa bi derece)
Onun dışında araç ile gelecekseniz İnciraltı Crowne Plaza da kalabilirsiniz.
İlla konakta olsun derseniz Karaca Hotel-Kordon Hotel öneririm. Mövenpick fiyat olarak o bütçe üzerinde kalır.
Otel konusunda yardımcı olurum.(araçsız gelip rent a car yapmak isterseniz ondada yardımcı oluruz) İzmir'de turizm acentasıyız.
Yemek için;
Deniz Rest. gereksiz pahalı. Kordonda yenecekse balık pişirici veli usta olabilir.
Banada sorarsanız güzelbahçe-çeşmealtı tarafına gidebilirsiniz balık yemek için. Hem fiyat daha uygun olur hemde oraları görmüş olursunuz.(tabi araç gerekli)
Aklınıza takılan birşey olursa yardımcı oluruz.
Cem harbi sıkıntısın ha. Ulaş bana bi.
Aa seni unuttum ben.. Telefonlaşalım ben gelmeden bi alo derim sana.. :D
Bakalım abi sağolasın :)
Heh işte bana o ayarda birşeyler lazım.. Teşekkür ederim :)
Çok teşekkür ederim.. :)
Teşekkürler aslında çok uyguna kalınabilir evet ama işte.. Sevgiliyle geleceğimiz için biraz da güzel olsun istiyorum :)
Birazdan yazıyorum panpaa.. :)
evet izmir otogar ve hvaalanında bi yoğunlaşma başlamış bu konudan sonra.
:D
cem iyi tatiller kardes.
balık olarak ıllah denız kenarı sart deılse hıltonun bı on sokagında hısar balık var kalıtelı ve duzgun bı yerdır konum olarakd merkezd
Evet araç ile geleceğim.. İlla konak demiyorum ama hani bi orayı biliyorum biraz o yüzden orası demiştim :) Belirttiğiniz otellere bakayım.. Yemek için fikirler de gayet güzel.. Çok teşekkür ederim eğer bi sıkıntım olursa yardım isterim. :) :icon_tup:
Auhauahauhuha bekliyodum senden böyle birşey :D :D
Konak best western iyidir manzaralı temiz lüks. Onun dışında iyi fiyat veren kaliteli,lüks otellerden ben ontur'u önerebilrim. O biraz daha içeride kalıyor ama rakamları çok yüksek değildir.
Eğer şayet Konak best western de kalırsan burası yürüme mesafesi
CUNDAMEY BALIK
Direk iskelenin üstünde servisi hizmeti iyidir. Onun dışında Güzelbahçe tarafında tonla balıkçı var o taraf iyidir ama biraz uzak herhalde taksi tam bilememde git gel 60 -65 yazar.
karşıyakada belediyenin sahilde yeri var.fiyatları orta şekerdir.rakı balık için önerebilirim.
İzmirde nerde yakinsa yardimci olurum...
Urla cumhur restoranda raki-balik yapilir...
Guzelbahce de floryali restoranda kendin pisir kendin ye yapilir icerde de mangali mevcut...
Onun disinda sunu nerde yapiyim dersen ozel mesaj atabilirsin...
Evet araçla geleceğim.. Gezmek için az çok biliyorum aslında.. Ama yinede tavsiyelere ihtiyaç var tabiki :)
Batu ne floryalısı de getttt :)
En son halini bilmiyorumda bize masada olan kişiden fazlasını takmaya çalıştıklarında çıkan cıngarı biliosun :)
Bir daha işim olmaz, yoksa eskiden çok severdim...
rakıbalık = foça...
uzak dersen guzelbahçe.
Foçada kalabileceğim yerler varmıdır peki bu mevsimde.. Giderim orayada sıkıntı değil.. Ama alkollü araba kullanmayıp direk yakın mesafeler taksiyle yada yürümeyle çözebileceğim yerler olsun istiyorum. :)
Foça' da şimdi sezon olmadıgı için baya uygunada kalırsın.
Eskifoça'da baya pansiyon motel var, bazılarıda baya iyidir şimdi direk isim veremem hatırlıyamıorum.
Yeni foça'da güzel bir butik otel açılmıştı baya övdü gidenler, onun dışında merkezde naz otel var.