DaRkNeSs- Nickli Üyeden Alıntı
buyrun otelci geldi :D
şimdi ben kordon otelin satınalmasını yapıyorum.
2 tane otelimiz var birisi 4 yıldızlı cumhuriyet meydanına 50 metre ve deniz kenarında. fiyatları biraz yüksek ama hakkını verir manzara bakımından ;)
diğer otelimiz 3 yıldızlı cumhuriyet meydanının alsancak tarafında kalır. dokuz eylül üniv. rektörlüğünün yan sokağıdır.aslında burası da güzeldir sessiz sakindir.rektörlük ve okul bahçesindeki ağaçlardan gelen kuş sesleri falan :)fiyatları daha makuldür ki senin istediğin fiyat aralığına uygun.
2 otelimizin de en büyük avantajı yürüyerek 15-20 dakka içinde hem alsancağın içine inebiirsin hemde konağa :) tam ortada kalıyor. zaten kordonda yürüyüş yapmak istersen de hemen dibi ;)
kalmayı düşündüğün tarihi yazarsan sana fiyat veririm pm yoluyla. benim de rezervasyon departmanına sormam lazım doluluk nasıl,en dip şirket fiyatından verirler mi diye. kapı fiyatları deniz kenarı olan otel için double oda 110 euro+ kdv olması lazım :D ama sürekli oda gönderen şirketlere bu fiyat değil tabi ki,o fiyat üstünden yardımcı olmaya çalışırım sen kalcağın günü söyle
best western otel de blanca da iyi otellerdir.lakin akşam vakti yürüyerek gezmeye çıkarsanız ikisi de yürüeyerek geç saatlerde dönmek için biraz ters.özellikle de blanca.
hangi otelde kalırsan kal gelceğin tarihleri söyle belki bikaç tavsiyede bulunuruz :)