User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
77 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 15.000-20.000 TL İş İmkanı ?

A.Cem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence arabadan anlıyosan ufaktan al sat dene, tutturabilirsen devam edersin. Çiğ köfte bence çok mantıklı değil piyasa iyice doydu bu konuda. Cafe olabilir güzel bir mekan yaparsan tutar...
    Custom Electronic Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğrenci mekanlarına yakın tekel bayisi ufak bi dükkan olabilir, özellikle birayı ucuza alabilirsen kar marjından ödün vermeden ucuza satış yaparsın, alanda memnun olur satanda

alfonso4474 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oto yıkama olabilir eğer bilen pasta, cila yapmayı arkadaşın fln varsa anlaşırsın okumayan 15-17arası olan çalışcak olan birilerini alır,damalı duvarlar guzel yazılı tabela iyi temiz işcilik oldumu olur yani fiyatta uygun oldumu niye yürümesinki

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bilmediğimden soruyorumda bu otoyıkama işinde bi aracı yarım saatte yıkasan iç dış aynı anda 2 araç alsan 6 full çalışsan. 6*4 24 araç yapar. 10 lira olsa yıkama 240 lira günde ciron olur. Bu tempo için 2 eleman lazım günlük 30 lira yevmiye versen 60eder yemeğiyle 70 i bulur. şampuanıydı suyuydu derken 30 da onu ekle kafadan 100 lira gitti. 140 lira kaldı eline günde en iyi ihtimalle. Kiraydı vergiydi bilmiyorum çok makul gelmiyor oto yıkama işi.
    Everyday I ** çapuling...

ulasstoprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bildigin meslegin olan işi yap..

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oto yıkama açarım diyen arkadaşlar şimdi oto yıkama açmak için genelde büyük bi dükkan açmak gerekir ki içeride rahat hareket edilsin istanbuldada öyle dükkanı 1500tlden aşşağı kiralık bulmak zor 2 elemanın olsa 750tlden çalışsalar 1500tlde onlara versen aidat elektrik su telefon internet ıvır zıvır 1000tlde böyle gitse 4000tl oldu daha vergisi sigortası ıvırı zıvırı eklenmedi bu paraya onlarıda eklesek işin içinden hiç çıkılmaz

4000tl / 15tl desen 266 araba yıkaman gerekir ayda ki dükkan masrafların çıksın 20tlden yıkasan 200 araba yıkaman gerekir

266 / 7 desek günde 38 araba yapar ki bu havada anca kendini yıkarsın dükkanda 200 / 7 desek o da 28 araba diyelim bu havada bu da imkansız hatta normal bi oto yıkama yazında zor yıkar bu kadar arabayı

yani 15000-20000tl yi harcayın karıyla kızla öyle batırmak yerine daha iyi

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sercio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otomotiv hakkında epey bilgim var esnaflık tecrüben var ticari zekam var
    Çiğ Köfte düşünüyorum ama ?
    Eskisehirde fazlaca var cigkofte giyim uzerine unviversite. yakinlarinda tarz biryer acilabilir
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskişehir tam bir öğrenci şehri , becerebilirseniz ve pazarda tutunabilirseniz , sandık odası işinde çok güzel paralar kazanabilirsiniz.Ama biraz tecrübede lazım...

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oto yıkama açarım diyen arkadaşlar şimdi oto yıkama açmak için genelde büyük bi dükkan açmak gerekir ki içeride rahat hareket edilsin istanbuldada öyle dükkanı 1500tlden aşşağı kiralık bulmak zor 2 elemanın olsa 750tlden çalışsalar 1500tlde onlara versen aidat elektrik su telefon internet ıvır zıvır 1000tlde böyle gitse 4000tl oldu daha vergisi sigortası ıvırı zıvırı eklenmedi bu paraya onlarıda eklesek işin içinden hiç çıkılmaz

4000tl / 15tl desen 266 araba yıkaman gerekir ayda ki dükkan masrafların çıksın 20tlden yıkasan 200 araba yıkaman gerekir

266 / 7 desek günde 38 araba yapar ki bu havada anca kendini yıkarsın dükkanda 200 / 7 desek o da 28 araba diyelim bu havada bu da imkansız hatta normal bi oto yıkama yazında zor yıkar bu kadar arabayı

yani 15000-20000tl yi harcayın karıyla kızla öyle batırmak yerine daha iyi
    hesabı yapmışsında 1 ayı 7 gün olarak hesaplamışsın
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

cabriolet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet kafamda başka bi iş vardı onunla uğraşırken hesap karışmış bende bu hesapta bi yanlışlık var diyodum ama günde 10 araba yıkıyıcak bi yıkama bu havada o da zor yav

he avm otoparklarında falan var hava bozukta olsa iş yapanlarda onlarda 1500tl falan kira vermiyo ben bi avm otoparkında yer sormuştum bana 7500tl kira demişlerdi

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cabriolet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet kafamda başka bi iş vardı onunla uğraşırken hesap karışmış bende bu hesapta bi yanlışlık var diyodum ama günde 10 araba yıkıyıcak bi yıkama bu havada o da zor yav

he avm otoparklarında falan var hava bozukta olsa iş yapanlarda onlarda 1500tl falan kira vermiyo ben bi avm otoparkında yer sormuştum bana 7500tl kira demişlerdi
    her iş gibi bu iştede açıcağın yer önemli iyi yere kapat atarsan müşteri bağlanırsa hizmet düzgün olursa bütün işlerde parayı kazanırsın.

bilinmedik bir işe girmek, akrabana borç para vermek gibidir ikisinde de verdiğin parayı unutacaksın...
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

barakuda26 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzun zamandır bu miktarlara iş kurmak için düşünüyorum bende okulumun bitmesini bekliyorum.
    dediğiniz gibi esnaflık zor iş araba al sat işine girmeyi düşünüyorum.ilk çıktıgında aileme çok dedim çigköfte işine girelim açalım bi dükkan diye bundan 3 sene öncesinde dinleyen olmadı o zamanlar açmış olsaydık şimdi 10 tane şubem olurdu eskişehirde iyi bi yer ve uygun kira ile yine çigköfte işinede girebilirsin isim hakkı almak vs onunda masrafının çok olacagını düşünüyorum..

konuyu takipteyim bende okul bitince 3 4 sene çalışıp sermaye yapıp bi işe girmekte daha mantıklı olur belkide hem tecrübe hem para açısından..
    Barış

ernc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eskişehirde çiğköftenin ekmeğin yiyen yedi bence olmayan farklı bişeyler yapmak lazım. Yıkama işini düşünme bile.. Uzaktan davulun sesi hoş gelir unutmayın

Fatih_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oto yıkama iyidir getiriside güzeldir ama yeri güzel olucak ve eleman kaçmayacak.

Bursa fsm de bir arkadaşımın akrabasının oto yıkaması vardı.
    2500 tl kira veriyordu 700tl den de 2 işçi vardı.
    2 kişi ortaklardı. 4 kişi çalışıyorlardı ama yinede yetişmiyordu arabalar.

Yazın öğlen saat 12-1 civarında kapatıyorduk resmen sırada 30 araba oluyordu akşam 8 e kadar arac almıyorduk.
    Kirası elektrik su işçilerin aylıkları dışında 5 lira cebe kalıyordu 2 ortaklar kişi başı ayda 2buçuk net elde .
    Bunun Hızlı cilası var. alıyorsun 50-100tl arasında bir rakama. Hızlı cila 70tl tabelasını asıyorsun. kullandığın 2 gram birşey. sadece işçiliğe bakıyor.
    Detaylı da cabası. detaylı malzemeleri 100-200 lira birşey 20 arabaya yetiyor. 1 arabanın detaylısından 200 alsan tamam.( rakamları tam net hatırlamıyorum yakın olmaları lazım)

Gün boyu hiç araba gelmese 1 tane detaylı gelse o günün cirosu çıkıyor.
    Cam filmi çekmeyi bilen bir tanıdıkta olduktan sonra verilen zahmete değiyor .

Amaaa kışın işler değişiyor malesef.

Ben o yıkamayı almak istiyorum ortaksız olarak ama okuduğum için olacak gibi değil. Başında durmak lazım elemanlar yoruluyor hadi hadi demek lazım müşteriler çok önemli zengin kesim geliyor genelde adam yüzüne bile bakmadan anahtarı bırakıp gidiyor , eleman ona surat yapar laf yapar müşteri kaybetme durumu var.

Belki ilerde birgün olabilir ama yeri ve müşterisi inanılmaz önemli

İçeri şahin almışlardı önüne 2 range koydular gözükmesin diye

Edit: 90 liraya satıyorlar
    34 TE 3516

Para için değil , mutluluk için çalış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her sene barça-madrid maçına 1 yatırsan o para katlanır otomotıvle aram var dıyorsun dükkan devir alsan ?

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eskişehir öğrenci mekanı playstation olayına gir. Ama kafayı kullan olmıyanı getir. Mesela guitar hero olayı var izmirde orda varmı bilmiyorumda baterisi bası gitarı mikrofonu 4 kişi deliler gibi eğleniyor. 4-5 tane öyle makina koyarsın 6-7 ps3 5-6 tane pc tostuydu hamburgeriydi güzel oldukdan sonra her türlü yaparsın bişeyler.
    Aynen öyle.1 özel odada guitar hero set,15-20 arası ps3 fifa pes vb için çok güzel para kazandırır size.Güler yüzlü çalışan ve fiyatlar çok önemli ama.Ben gittiğim yerde fifaya saate 4 heroya 10 tl ödüyorum.İnsanlar evi gibi benimserlerse mekanı çok güzel dikiş tutar.Yemek olayı da önemli genelde fifada peste acıkıyor insan
    psn: DAGHAN26

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen gel biz o parayı yiyelim sercan Bırak her caddeyi her arasokakta bile yıkama var, çiğköfte desen kim yapacak nerde bulcan, bu işin dükkan kirası var, cartı var curtu var. İşe girmeden iyice düşünmek lazım, elde olanda gitmesin..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

ClioRs182 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en iyisi ps3 internet cafe bnce

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    internet fln bence yalan iş. evde net i olmayan yada kullanamayan bı ılkokullu cocuklar var.kaçıp gelen kafeye onlarlada ugrasıılmaz pek. ps3 ne derece bılınmez ama normal nargile kafe bence daha kârlı.apaçisiz kafe istiyoruz )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)