banada daha önce bu tarz bir olay başıma geldi sahibindede ancak benim hesabıma geçmemiş olmasının sebebi sitedeki adım ve bankadaki hesap numarasında yazan ismimin aynı olmamasıymış
Printable View
banada daha önce bu tarz bir olay başıma geldi sahibindede ancak benim hesabıma geçmemiş olmasının sebebi sitedeki adım ve bankadaki hesap numarasında yazan ismimin aynı olmamasıymış
"Biz havalenizi yapmışız bankanız size yatırmıyor" şeklinde bir mazeret olamaz. Talimat yazdılarsa bankaları işleme almamış olabilir ancak bu tamamen onları bağlar. Yasal yollardan hakkınızı arayacağınıza dair bir elektronik posta gönderin, bir kaç gün içinde ödemeyi yapmazlarsa direk ilamsız icra takibi başlatın. Ödemedikleri 600 TL'yi işlemi avukat aracılığıyla yaparsanız üç katı olarak ödesinler de akıllansınlar.
benimde başıma geldi 3 gun dedıler,öle bir saçmalık yok benden zaten para kesiyorsunuz bide benım paramla oynıyıp paramı kazanıosunuz diye cazz yaptım hemen hesaba geçtiler parayı biraz sert yapmakta fayda var
eser
bu güne kadar hiç sorun yaşamadım onaydan sonraki ilk iş günü geçti hep hesabına. acaba sistemdeki hesap numaranızı tekrar kontrol etseniz doğru mu diye? yada iban olarak verdinizmi hesap numarasını?
Satış temsilcisi: Murat Kemal TOKMAK
Tel No: 0549-737-08-79
gerekeni yapıyorlar tanışığız ararsan yardımcı oluırlar, trabzon şubesine bakan akrabamız o vermişti nosunu .
Gürsel abi dekont ta olurda
En kısa yoldan çözmek istiyorsan arayıp referans numarası istiyorum de. Referans numarası ile çözmüştüm ben buna benzer bir olayı. Gerçekten banka'da gözükmüyormuş. Ama tamamen farklı olaylar. Referans no ile daha kısa yoldan çözebilirsin belki.
tahminlerime göre talimatta yapılmış bir hata var, banka ya da sahibinden yapmış olabilir, sizin hesap kayıtlı ve sürekli sahibindenden para alıyorsanız sizde problem yoktur ... ilk işleminiz ise iban, şubeadı hesap no isim gibi ayrıntıları kontrol edebilirsiniz
arkadaşlar bankalar yüzünden olabilir. Ben yurtdışı ile çalışıyorum. Komisyonum oradan geliyor. Buradan yollanan meblağlar gününde karşı tarafın hesabına geçiyor en geç ertesi güne sarkıyor. Ben ne zaman komisyon ödememi alacak olsam en erken 4 günde hesabıma giriyorlar.
para ile birlikte kestiği komisyon için faturada isteyin kesinlikle.
Kesintilerini yani %7 sini olması lazımdüşüp öyle sor bankana emin ol para yatmıştır sen 600 olarak bakıosun ..
senin bahsettigin başkası sanırım ; çünkü ;
http://www.techturkey.com/forum/memb...5-ogungor.html
Hell yeah.. Doğru hatırlıyormuşum :)
google cem iş başında.. buldu çıkarttı adamı :D
la jem bana inanmadın deme cem'e inandın :D alacağın olsn :D
para havuzda bekliyor olabilir , eğer eft yapıldıysa hesaba düşmüyor bazen ve havuz dedikleri yerde bekliyor şubeden bakılmasını isteyin bence bakmazlar genelde oraya..
Sahibinden banka ve isim bilgilerini kontrol edin. banka ve sahibinden bilgilerinde 2. kisiye ait biler bulunmamali. basima gelmisti. Bana yapilan havale isim uyusmazligi nedeniyle uzun sure beklemisti. sahibindenden cikiyor ama banka kabul etmeyip hesaba gecmiyor. birkac tel gorusmesi yaptim hallettiler.