Cem de söylemiş bilgilerini, Onur'a pm at bence. Elinden geldiğince yardımcı olacağını düşünüyorum...
Printable View
Cem de söylemiş bilgilerini, Onur'a pm at bence. Elinden geldiğince yardımcı olacağını düşünüyorum...
Dekont bugun geldi. Iban ile degil havale ile yollamislar. Sube kodu dogru, hesabin ilk 3 karekteri dogru,gerisi tamamen alakasiz.
Bir daha konustum musteri hizmetleri ile, bakalim edelim ikk bikk diyorlar. Para ellerine geri gecmeden parayi yollamazlarmis.. Paraniz mi yok 600 lira kadar? Komediye bak...
Normalde get ile asla satmazdim, satin almak isteyen cok rica edince kiramadim...
İyi ki GET yapmıyormuşum. Geçmiş olsun bu arada.
Sorunum çözülmedi. Dekontu dün mail atmışlar. pm atıyorum.
helal olsun sahibindene, hem %7 komisyon alıyorlar (deli para)
hemde yaşattıkları sıkıntılara bak
Bugune kadar 42 tane GET işlemi yaptım hiç sorun yaşamadım 3. gün ödendi sizin banka bilgilerinizde sorun vardır siteden tekrar kontrol edin.
ben gereken işlemleri abimize aktardım ;) durum çözülecektir.
öyle sorunların kimse yaşanmasını kimse istemez ;)
çalıştığım şirket için söylemiyorum , her şirket - herkes için geçerli ..sorun yaşamak isteyen kişi görmedim ...
saygılar.
Valla su ana kadar cozulem bir durum yok. Surekli sizi arayacagiz diyip salliyorlar. Evet banka bilgilerinde hata var, alakasiz bir hesaba yollamislar parayi. :) benim oyle bir hesabim hic olmadi
bende daha biraz önce GET ile alışveriş yaptım.. ürün aldım kredi kartı ile inşaallah satıcı kişi sorun yaşamaz... :(
Ben ibani taa ne zaman degistirdim. Hem isin komik tarafi paranin yattigi fulya subesinde de boyle birnadam yok, sube parayi geri gondermisizdir diyor.
ibanda yanlışlık varsa sahibindenin cok suçu yok gibi bence kusura bakmayın:),
takip etmeliydiniz:)günde kaç kişi eft yapıyorlar kim bilir:)
GET ilanlarında komisyonu alıcı mı ödüyor satıcı mı?
Yani 100TL lik bir ürünü GET ile satarken 107 liraya mı satmak gerekli?
banka havalesinde hatalı yapılınca sanırım bankanın havuzuna düşüyor, bankanın onu bulup hatalı havale yapana geri yollaması gerekiyor.
zamanında ben 50 lirayı yanlış yollamıştım havale yaparken sırf inattan uğraşmıştım garantiyle ama o kadar çok telefon görüşmesi yapmıştık ki bir yerden sonra bunalıp 50 lira için 100 lira fatura vermek istemiyorum diyip peşini bırakmıştım.
garantide dilekçem ve telefon başvurularım olmasına rağmen paramı geri yatırmamıştı hesabıma...
umarım sizin banka garanti değildir