selam arkadaşlar.kısmetse 4 gün sonra ABD - miami ye gideceğim dil okuluna yazıldım,konuşmamı geliştirmek için. yaklaşık 2 ay kalacağım. Forumda ABD de yaşayan yada yaşamış arkadaşları gördüm.Miami de kalmış yada tatil yapmış arkadaşların yardımına ihtiyacım var.Açıkçası pek fazla araştırma şansım olmadı.
ilk olarak;
+ miami de yaşam nasıl pahalı mı, ucuz mu?
+ nereler gezilir ?
+ araç kiralamayı düşünüyorum bildiğim kadarıyla ehliyetler denk,onun haricinde insurance lar oldukça pahalı .araştırdım bir kaç internet sitesi var.internetten araç kiralamada bir sıkıntı yaşarmıyım ? yoksa direk gidip yüz yüze mi görüşeyim ? bildiğiniz site yada yerler varsa yazarmısınız.bu arada cabrio bir araç kiralamayı düşünüyorum mustang cabrionun 1 aylık kirası 1400 dolar çıkmıştı bu normal mi yada ekstra bir maliyet çıkar mı?
+ kanunsal olarak nelere dikkat etmeliyim ? neleri kesinlikle yapmamalıyım ? duyduğum kadarıyla kanunların çok sıkı uygulandığı bir ülke .eyalet olarak farklılıklar var mı?.
her türlü tavsiye ve öneriye açığım.şimdiden herkese teşekkürler.

Alıntı

Miamiye yakın mesafede kendisi bilgilendirir sanırım 

mustang cabriolara takilma burada kullanmak&sahip olmak hicte zor degil. Kira icin acele etme local yerlerde cok daha uygun dealler bulabilirsin.