User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
73 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: sinüzit

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla seviniymmi üzüliymmi bilemedim , tek deilmişim , şuan bile kaç kişi var aynı sıkıntıyı çeken , şu dalış olayı çok bahsediliyo.Ve bu sıkıntıyı çektiğim her kış ; yazın boğulana kadar suya sokucam kafayı , suda burnumdan nefes alıcam diyip duruyorum

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet şöyle diyim sana ; kış aylarında sinuzit çekilmez oluyor ben sanayi dalgıcıyım ve işimin yazı kışı yok. şuan şu kış aylarında insanlar dışarı çıkamazken biz suya dalış yapıyoruz. olayın kilit noktası çıktıktan sonra korunmak. sudan çıkar çıkmaz dalış elbisemi çıkarmdan imkanım varsa (sıcak duş) daha sonra sıcak kapalı alana girip kurulanmak , kafayı kurutmak. ve kuruyana kadar rüzgara çıkmamak. kulaklık takıp üstüne bere takıyorum. sinüzitti azdıran yer kulaktır. ordan aldığınız soğuk direk sinirlere gider. deniz suyu çok etkili fakat dalmak gibi tam randıman vermiyor . basınç büyük etken. suyun altında kulak eşitlemek ve dibe indikten sonra özellikle maske çıkarıp burundan dışarı üflemek. bu biraz burnu yaksada etkisi müthiş

PimPCaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinüzit sorununu bende bebekliğimden beri cekiyorum. burun açıcı damlaları kullanıyorum. inanılmaz rahatlatıyo beni. deniz ve dalış olayı gerçekten işe yarıyor onu bende önerebilirim. ameliyat %100 çözüm olmasa da sanırım en etkili çözüm yolu. burun açıcı damlayı özellikle tavsiye ederim kısa sürelide olsa rahatlama sağlıyor. bagımlılık yapıyor deselerde iş iradede bitiyor bence. ağrılardan ve nezleden kurtulduktan sonra bırakabiliyorsan kullanmak faydalı olur.
    EVOLUTION GARAGE ®

I My Primera!!!

DoguErdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bütün çözümler geçici senelerdir çekiyorum hatta bazen gece yatıyorum kalkıyorum başım hala ağrımıyor günde 7 saatten fazla uyku haram bize ne kadar uyrusanız gün içinde o kadar sıkıntı yaratıyor. Yaban kavunu adında bir bitki var daha denemedim bilinçsiz kullanılması büyük sıkıntılara yol açıyor ama tedavi olasılığı yüksek bir araştırın derim. Papatya buğusu iyi geliyor ve baş ağrısını sadece majezik keser.
    Şunu bir inceleyin isterseniz SNZT FORUM

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ah ben o sinüzit' in Ha Diş ağrısı HA sinüzit' in ağrısı aynı çok pis vurur. Doktor' a gidince Majenzik 250mg veriyo ondan 2 tane ağzıma atıp kesmediğini biliyorum. Aç kalındığındada yapıyor o zonglamayı hemde fena bir zonglama ilaç falan kesmiyo yani Kötü bişey gerçektende allah sabır versin bu hastalığı olanlara
    Otomobil Fotoğrafcısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mazejik olayın easy kısmı ya burda biçok insan eminim bi kutu içse yinede ağrıcağına emindir hardcore bi ağrı çekmeyen anlamaz . ayrıca sinuzit konusunda yılların deneyimi diyim ameliyatta işi çözmüyor.

carbon clean gibi düşünün siz yaptırıyosunuz bütün portlar miss cillop 1 2 sene sonra tekrar kurum bağlıyo, bıçak altına yattığınzla kalıyosunuz

CooLeqenD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mazejik olayın easy kısmı ya burda biçok insan eminim bi kutu içse yinede ağrıcağına emindir hardcore bi ağrı çekmeyen anlamaz . ayrıca sinuzit konusunda yılların deneyimi diyim ameliyatta işi çözmüyor.

carbon clean gibi düşünün siz yaptırıyosunuz bütün portlar miss cillop 1 2 sene sonra tekrar kurum bağlıyo, bıçak altına yattığınzla kalıyosunuz
    Aynen abi gram kesme yapmıyo 1 Seferde 2 Adet attığımı biliyorum ya Kesmiyo nalet olasıca Hele o ağrı ile eğilmek ölüm geliyor birisi sıksın kafamıza daha kesin çözüm olur o an için
    Otomobil Fotoğrafcısı

mrtngn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O burun acıcı damlaları bende kullandım ama inanın bıktım illallah ettim artık...

Burnu tıkanan bu konuda ciddi zorluk ceken varsa okyanus suyu olayını kendiniz yapın..1lt suyu mumkünse hazır su olsun en kireçsizinden..Kaynatın kaynadıktan sonra 1 çorba kasıgı tuz, 1 tatlı kasıgı karbonat atın ve çözünene kadar karıstırın..Su sogudugunda burnunuza cekebildiginiz kadar cekin kesinlikle ve kesinlikle memnun kalcaksınız..Normal suyu cekince genizler inanılmaz derecede yanar ama karbonat ve tuzlu suda cok az yanma oluyo...Ben bu sekilde kurtuldum bu durumdan...

Ve dalıs konusuda ciddi anlamda etkili..Bu zamana kadar tüple vs dalmadım ama suyun içinde olabildigince dururum..Dipten yüzerim falan hatta burnuma su kacsın diye suyun içinde takla atarım Her defasındada patlatmada basarılı oldum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtngn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O burun acıcı damlaları bende kullandım ama inanın bıktım illallah ettim artık...

Burnu tıkanan bu konuda ciddi zorluk ceken varsa okyanus suyu olayını kendiniz yapın..1lt suyu mumkünse hazır su olsun en kireçsizinden..Kaynatın kaynadıktan sonra 1 çorba kasıgı tuz, 1 tatlı kasıgı karbonat atın ve çözünene kadar karıstırın..Su sogudugunda burnunuza cekebildiginiz kadar cekin kesinlikle ve kesinlikle memnun kalcaksınız..Normal suyu cekince genizler inanılmaz derecede yanar ama karbonat ve tuzlu suda cok az yanma oluyo...Ben bu sekilde kurtuldum bu durumdan...

Ve dalıs konusuda ciddi anlamda etkili..Bu zamana kadar tüple vs dalmadım ama suyun içinde olabildigince dururum..Dipten yüzerim falan hatta burnuma su kacsın diye suyun içinde takla atarım Her defasındada patlatmada basarılı oldum
    bak bunu unutmuşum eskiden annem sobanın üstüne tencere koyardı o şekilde yapardım etkili oluyor buda

ukku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de şikayetçiyim ama herkes yazmış, ne desem bilemedim.
    Ah o baş ağrısının ben. Bir elime geçirirsem
    if in doubt, flat out.

instagram: utkuuzunoglu

ensoztrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yıllardır çekiyorum karanlıktan bi anda ışığa çıkamıyorum, florasanlardan nefret ediyorum. 2 3 tane majezik içtiğimi bilirim. Sol gözüm iptal olur ağrıdan kesinlikle açamam. Ağırcağını anladğım zaman majezik alıp karanlık bi odaya geçip yatar dinlenirim 1 saat 1.30 saat sonra kendime gelirim.

Tedavisi yok yıllardır doktora gidiyorum hep aynı ilaçlar artık gitmiyorumda. Deniz sezonunda bişeyim kalmıyor kışın başlarına kadar idare ediyor beni ama daha sonra 6 7 ay çekiyorum bu laneti. Allah düşmanımın başına vermesin.
    Alıntı the "K" Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ankarada var çok güzel sıfır bina denize 745km. düşünür müsün?

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef bu illetin tedavisi yok ben kendimi bildim bileli var bendede ameliyat çözüm değil tekrarlıyor 2-3 sene sonra (bir arkadaşım ameliyat oldu ordan biliyorum)

eğer ilaçlara para bayılmaktan bıktıysanız su+tuz+karbonat formülünü deneyin gerçekten işe yarıyor

birde mümkün olduğunca denize girin akan sıvıya inanamazsınız
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bazı hastalıklar vardır ki seninle mezara kadar gelir. işte bunlardan birisi de bu. hepinize geçmiş olsun.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir sinüzit hastası da benim ,kışları benim için zor geçiyor kafaya bereyi takmazsam iptalim demektir ,hemen ağrıyor baş ve burun çevrem ondan sonrasıda ***** zaten.

Afyondaki kaplıcalarda tedavisini duymuştum
    imzasız..

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı yemek sodası bir çay kaşığı tuz güzelce karıştırıyorsun , eczanlerde satılan xxl enjektör den alıp (iğneyi takmadan ) burnuna sokup basıyorsun ve iyice içine çekiyorsun iltahabı söküp atıyor ve uzun süreli rahatlama yapıyor.Yakınımız bu sene bu şekilde hiç son duruma getirmemiş sinüzütünü..

Burnum tıkanınca tuzlu suyla bende açıyorum ama sizin anlattğınız beyne tuzlu su vermek gibi birşey kesinlikle işe yarar ama bunu uygulayan olursa surat ifadesini düşünemiyorum.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kafanızı sıcak tutun yeter
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinüzit yüzünden koku alma yeteneğim %60 dan daha az yılın 9 ayı tıkalı genizler, yaz mevsiminde denize çok sık girdiğim için yazın rahat ediyorum bir prof tavsiye etmişti, tedavisi yok denemediğim ne modern tıp ne kocakarı ilaçları hiç bişi kalmadı 2 defa sinüsleri kırdırdım yok çözüm değil, at kestanesinin çekirdeğini öğütüp un haline getirip onu burundan çekmek baya faydalı imiş uygulandığı sırada çok acı verdiği için cesaret edemedim, başını sıcak tut, saçlar ıslak sokağa çıkma, rüzgara karşı yürümemeye çalış
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    seninki kadar ağır şekilde değil ama bende de var sinüzit , senede bikaç kez tıkanıyorum. gece uyutmaması problem oluyor benim için bu arada baş ağrısının sebebi migren esasında, sinüzit o kadar etkilemez.

çok şükür 2 yıldır falan çok tıkamadı beni hep kolaylık yaptı akıcılığıyla

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seninki kadar ağır şekilde değil ama bende de var sinüzit , senede bikaç kez tıkanıyorum. gece uyutmaması problem oluyor benim için bu arada baş ağrısının sebebi migren esasında, sinüzit o kadar etkilemez.

çok şükür 2 yıldır falan çok tıkamadı beni hep kolaylık yaptı akıcılığıyla
    valla kafayı üşüttükten sonra baş çok kötü ağrıyor sinüzitin etkisi diye biliyorum
    imzasız..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)