ben fsmde oturuyorum 3dükkandan 1i zaten bayan kuaförü ve sabit müşterisi olan yerler, fsmde sıfırdan iş kurmak uzun süre sana ekmek getirmeyebilir
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
kükürtlü sosyete caddesigizli manzara sokağı bütün arabacılar orda toplanır gece
![]()
Dr.Ecu AntaLya
fsm kardeşim yeni yerleşim yerlerinin en canlı para dönen yerlerinden biri yalnız yer pek önemli değil önemli olan işçilik burada heykelde bir işyeri sahibi bayan arkadaşımız var bursanın muhtelif yerlerinden müşterisi geliyor
sacha kükürtlüdeki iyi iş yapar kalitesinde dolayı. Şuan cherrys moda lüks bir yer fsm bulvarının altında gazi caddesinde.hatta öyleki mat kırmızı iki tane laguna coupe ve insignia ile müşterileri evinden alıp evine bırakıyorlar![]()
edit:jaguar xf de varmış
http://cherrys.com.tr/#/imagegallery
Cherrys Kuaför ve Güzellik Salonu
bademli iş yapmaz nankördür.bademlide oturuyorum burda bir tek agoradaki var o bile anca döndürüyor kendini lüks olmasına rağmen.
fsm en mantıklısı ama dükkan kiraları uçuk seviyede o paraları çıkarabilirimisinz bilmem
ertuğrulkent bursaspor tesisinin olduğu bulvar, önü çok açık bir yer ve revaçta. bir araştırın derim.
Arkadas dogru soylemis bademli her ne
Kadar en yuksek gelir seviyesine sahip olsada yakinindaki mekanlara gitmeyi sevmez anca cok luks ve ismi bilinen bir isletme olursa is yapar. Fsm tercih ederseniz rakip cok olur ama yine hizmet, dekorasyon vs ile insanlari kendinize cekebilirsiniz ayrica bademli musteriside gelir. Ozluce tarafi fsm ye alternatif olmaya aday ben olsam orda bir isletme acarim ya da gucunuz varsa once fsm biraz oturduktan sonra ozluce subebende bademlide oturmama ragmen yakinimda olan isletmeleri tercih etmiyorum cunku genelde amator mekanlar oluyor ya da kalitesiz hizmet sunup yuksek fiyat cekebiliyorlar. Bahsettigimin cogu yiyecekle ilgili mekanlar. Zaten erkek icin fazla alternatif yok. Kisacasi kaliteli ve hak ettigi ucret talep edilirse is yapar
ben olsam fsm ardindan ozluce ertugrul kent e sube acarim.
Bursa'nın halkı göründüğü kadar elit değildir öyle görünmeyi sever sadece
Lüks mekan açmaktan çok Bursa'da belli bir kesimden tanıdık insanlar bulup orayı bir anda ilgi merkezi haline getirmeniz lazım,en basitinden Bursa yerel basınında yer alan magazin sayfalarına dergilerinde ciddi reklamınız dönmesi lazım.Bursa'nın elit denilen kesmi göstrişi hava atmayı sever ama para konusunda o kadar da bonkör değildir aslındabir anda bi yere hücum ederler bir anda ayaklarını keserler.o kesimden popüler birini ufakta olsa ortak alın kendinize aşırı kaliteli bir iş yapmasanız bile her türlü tutar.
mekan olarak çekirge de otoparklı yeni bi yer bulmak zor.Fsm'den ziyade kükürtlü daha iyi olur bence.
Bursada benimde mağazam var anatoliumda ben bu memleketi bir türlü anlamadım gitti. Kış memleketi kışın daha çok iş olur diyorsun tersine yazın daha iyi iş oluyor. Bursalı halkın birde alışkanlıkları var eski alışveriş yaptığı yerleri pek bırakmıyor biraz zaman geçmesi lazım.
İzmir i düşünebilirsin burada gençi yaşlısı herkes kokoş
kesinlikle katılıyorum bursa insanını sonuna kadar özetlemişssin birebir budur. Hiç bir işin garantisi yoktur. Fsm de bile açılan çoğu gösterişli mekanın ömrü 1-2 senedir.Ve çok para kazanacaksanız bursa nın lüks kesimi isme çok önem verir.denildiği gibi reklam mesela ünlü tanınmış birisiyle kanka olup açılışa getirip sonra dikiş tutturursanız o iş yürür,Birazda konseptin farklı olması lazım ve lüks hizmet araçla kapıdan alınıp kapıya bırakılma gibi...
o olay elitlikten değil keriz olmamasından kaynaklanıyorben şimdi bademlide meşhur bir restaurantta yediğimden güzel bir kebabı gazi caddesinde de çok daha uyguna yiyebiliyorken neden o işletmeye gideyim? arabam var benzinim var hesaplasan aynı paraya gelecek belki ama keriz yerine konmamış olurum. Parasını hak eden ürün veya hizmete para vermekten çekinmez bursa insanı. Dediğin gibi hesap kitap yapanıda var ayrı mesele
![]()
kervansaray otelin bayan kuaförü benim çocukluk arkadaşım ramo bu işi yıllardır yapıyo biçok birincilikleri filan var bi ara araştırma için geldiginde seni onunla tanıştırırım istersen arkadaşım en net bilgiyi sana ramo verir
bide bayan kuaförlügü namkördür biraz ,***** kadınla ugraşıyosun![]()
PROSTOCK GARAGE
SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS
askerliği bursa da yaptım en elit bademli bana göre hiç dandik araba gezmiyor oralarda![]()
Asıl sancı uyandığında..
ablamın güzellik merkezi var fsm de , müşterilerle alakalı hir bir sorun duymadım ve kalıtelı ınsanların oldugu bölge zaten, fsm de olabılır, bademlı sapa kalır merkez ulaşımı kolay olan yer fsm bana kalırsa
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Bencede kükürtlü, olmadı izmir yolu üzeri careffour fsm arası veya beşevler cad.
16 JDM 55
Password:JDM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)