User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
37 sonuçtan 20 ile 37 arası

Konu: bursa' nın en elit yeri neresi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 131mirafiori Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bademli - fatih sultan mehmet bulvarı - kükürtlü - çekirge bunlar hep elit yerler ama ben bademliden yanayım
    bademli yada fsm bulvarı

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Görükle olursa fiyatlarda ona bağlı olarak düşük olmalı ki öğrenciler tercih etsin.
    100 liraya günde 2 saç kesmek var, 60 liraya günde 10 saç kesmek var ?
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

S.Mert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben fsmde oturuyorum 3dükkandan 1i zaten bayan kuaförü ve sabit müşterisi olan yerler, fsmde sıfırdan iş kurmak uzun süre sana ekmek getirmeyebilir
    twitter: sedatmert10
    instagram: sedatmert10
    web: bursapower.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kükürtlü sosyete caddesi gizli manzara sokağı bütün arabacılar orda toplanır gece
    Dr.Ecu AntaLya

emirzukak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fsm kardeşim yeni yerleşim yerlerinin en canlı para dönen yerlerinden biri yalnız yer pek önemli değil önemli olan işçilik burada heykelde bir işyeri sahibi bayan arkadaşımız var bursanın muhtelif yerlerinden müşterisi geliyor

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 liraya günde 2 saç kesmek var, 60 liraya günde 10 saç kesmek var ?
    emin ol 100 liraya kesen 2 saç kesmiyor.görüklede iş yok yemekten bile fazla kazanan yok.para kazancaksan zenginden kazanırsın ,öğrenciden asla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sacha kükürtlüdeki iyi iş yapar kalitesinde dolayı. Şuan cherrys moda lüks bir yer fsm bulvarının altında gazi caddesinde.hatta öyleki mat kırmızı iki tane laguna coupe ve insignia ile müşterileri evinden alıp evine bırakıyorlar

edit:jaguar xf de varmış
    http://cherrys.com.tr/#/imagegallery

Cherrys Kuaför ve Güzellik Salonu

bademli iş yapmaz nankördür.bademlide oturuyorum burda bir tek agoradaki var o bile anca döndürüyor kendini lüks olmasına rağmen.

fsm en mantıklısı ama dükkan kiraları uçuk seviyede o paraları çıkarabilirimisinz bilmem

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ertuğrulkent bursaspor tesisinin olduğu bulvar, önü çok açık bir yer ve revaçta. bir araştırın derim.

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onurgoyunc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ertuğrulkent bursaspor tesisinin olduğu bulvar, önü çok açık bir yer ve revaçta. bir araştırın derim.
    Evet o tarafları unuttuk. Ertuğrulkent-Özlüce tarafları yeni yapılıyo. Yolları falan kötüdür şu anda bazı yerlerin ama binalar vs. yeni ve ben kuaföre pek rastlamadım hatta şu ana kadar hiç görmedim...
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı redbaron Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sacha kükürtlüdeki iyi iş yapar kalitesinde dolayı. Şuan cherrys moda lüks bir yer fsm bulvarının altında gazi caddesinde.hatta öyleki mat kırmızı iki tane laguna coupe ve insignia ile müşterileri evinden alıp evine bırakıyorlar

edit:jaguar xf de varmış

bademli iş yapmaz nankördür.bademlide oturuyorum burda bir tek agoradaki var o bile anca döndürüyor kendini lüks olmasına rağmen.

fsm en mantıklısı ama dükkan kiraları uçuk seviyede o paraları çıkarabilirimisinz bilmem

Arkadas dogru soylemis bademli her ne
    Kadar en yuksek gelir seviyesine sahip olsada yakinindaki mekanlara gitmeyi sevmez anca cok luks ve ismi bilinen bir isletme olursa is yapar. Fsm tercih ederseniz rakip cok olur ama yine hizmet, dekorasyon vs ile insanlari kendinize cekebilirsiniz ayrica bademli musteriside gelir. Ozluce tarafi fsm ye alternatif olmaya aday ben olsam orda bir isletme acarim ya da gucunuz varsa once fsm biraz oturduktan sonra ozluce sube bende bademlide oturmama ragmen yakinimda olan isletmeleri tercih etmiyorum cunku genelde amator mekanlar oluyor ya da kalitesiz hizmet sunup yuksek fiyat cekebiliyorlar. Bahsettigimin cogu yiyecekle ilgili mekanlar. Zaten erkek icin fazla alternatif yok. Kisacasi kaliteli ve hak ettigi ucret talep edilirse is yapar ben olsam fsm ardindan ozluce ertugrul kent e sube acarim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursa'nın halkı göründüğü kadar elit değildir öyle görünmeyi sever sadece

Lüks mekan açmaktan çok Bursa'da belli bir kesimden tanıdık insanlar bulup orayı bir anda ilgi merkezi haline getirmeniz lazım,en basitinden Bursa yerel basınında yer alan magazin sayfalarına dergilerinde ciddi reklamınız dönmesi lazım.Bursa'nın elit denilen kesmi göstrişi hava atmayı sever ama para konusunda o kadar da bonkör değildir aslında bir anda bi yere hücum ederler bir anda ayaklarını keserler.o kesimden popüler birini ufakta olsa ortak alın kendinize aşırı kaliteli bir iş yapmasanız bile her türlü tutar.

mekan olarak çekirge de otoparklı yeni bi yer bulmak zor.Fsm'den ziyade kükürtlü daha iyi olur bence.

KSK-VTEC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bursada benimde mağazam var anatoliumda ben bu memleketi bir türlü anlamadım gitti. Kış memleketi kışın daha çok iş olur diyorsun tersine yazın daha iyi iş oluyor. Bursalı halkın birde alışkanlıkları var eski alışveriş yaptığı yerleri pek bırakmıyor biraz zaman geçmesi lazım.

İzmir i düşünebilirsin burada gençi yaşlısı herkes kokoş

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Lüks mekan açmaktan çok Bursa'da belli bir kesimden tanıdık insanlar bulup orayı bir anda ilgi merkezi haline getirmeniz lazım,en basitinden Bursa yerel basınında yer alan magazin sayfalarına dergilerinde ciddi reklamınız dönmesi lazım.Bursa'nın elit denilen kesmi göstrişi hava atmayı sever ama para konusunda o kadar da bonkör değildir aslında bir anda bi yere hücum ederler bir anda ayaklarını keserler.o kesimden popüler birini ufakta olsa ortak alın kendinize aşırı kaliteli bir iş yapmasanız bile her türlü tutar.

mekan olarak çekirge de otoparklı yeni bi yer bulmak zor.Fsm'den ziyade kükürtlü daha iyi olur bence.
    kesinlikle katılıyorum bursa insanını sonuna kadar özetlemişssin birebir budur. Hiç bir işin garantisi yoktur. Fsm de bile açılan çoğu gösterişli mekanın ömrü 1-2 senedir.Ve çok para kazanacaksanız bursa nın lüks kesimi isme çok önem verir.denildiği gibi reklam mesela ünlü tanınmış birisiyle kanka olup açılışa getirip sonra dikiş tutturursanız o iş yürür,Birazda konseptin farklı olması lazım ve lüks hizmet araçla kapıdan alınıp kapıya bırakılma gibi...

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

o olay elitlikten değil keriz olmamasından kaynaklanıyor ben şimdi bademlide meşhur bir restaurantta yediğimden güzel bir kebabı gazi caddesinde de çok daha uyguna yiyebiliyorken neden o işletmeye gideyim? arabam var benzinim var hesaplasan aynı paraya gelecek belki ama keriz yerine konmamış olurum. Parasını hak eden ürün veya hizmete para vermekten çekinmez bursa insanı. Dediğin gibi hesap kitap yapanıda var ayrı mesele

16EC813 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kervansaray otelin bayan kuaförü benim çocukluk arkadaşım ramo bu işi yıllardır yapıyo biçok birincilikleri filan var bi ara araştırma için geldiginde seni onunla tanıştırırım istersen arkadaşım en net bilgiyi sana ramo verir
    bide bayan kuaförlügü namkördür biraz ,***** kadınla ugraşıyosun
    PROSTOCK GARAGE
    SONKANATKIRICI K20 SİYAREXS

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    askerliği bursa da yaptım en elit bademli bana göre hiç dandik araba gezmiyor oralarda
    Asıl sancı uyandığında..

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ablamın güzellik merkezi var fsm de , müşterilerle alakalı hir bir sorun duymadım ve kalıtelı ınsanların oldugu bölge zaten, fsm de olabılır, bademlı sapa kalır merkez ulaşımı kolay olan yer fsm bana kalırsa

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

evelinkamenov - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede kükürtlü, olmadı izmir yolu üzeri careffour fsm arası veya beşevler cad.
    16 JDM 55

Password:JDM

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)