Beyler benide şimdi +9090 212 709 77 09 aradı turkcell hattınızda olan borçtan dolayı icra başlatılacaktır lütfen bizi arayın bilmem ne hukuk bürosu diye bant kaydı kadın konuşuyo bi bilgisi olan var mı ?
Beyler benide şimdi +9090 212 709 77 09 aradı turkcell hattınızda olan borçtan dolayı icra başlatılacaktır lütfen bizi arayın bilmem ne hukuk bürosu diye bant kaydı kadın konuşuyo bi bilgisi olan var mı ?
Geçen Günde beni hem aradılar hemde msj gönderdiler.
02127091515 yada 0 212 709 15 15 numaralı telefondan gelen mesajda; '' Tebrikler! Degerli Musterimiz UCRETSIZ 2 ADET COK SIK SAAT KAZANDINIZ. Hemen 02127091515 Arayin HEDIYENIZI ve Tasarruf Cihazınızı Almayi Unutmayin.
dolandiricida olabilir dikkat etmek lazım onurun dediği gibi müşteri hizmetlerini ara öle bişey varmı die
Hayırlısı be gülüm
Şimdi aradım turkcell müşteri hizmetlerini benim üstüme faturalı hat yokmuş (zaten yok biliyorum)sıkıntı yok dedi saol canım dedim
![]()
vay anasını arkadaş yaa hergün şu haberleri görmekten insan paronoyaya bağlıyor . allah dalgınlıkla bunların eline düşürmesin
Bilmediğiniz numaraya geri dönmeyin, hele yurtdışı ise kesinlikle dönmeyin. Bugün 359 olur yarın 987
hayır neden bulgaristandan arıyorlar onu anlamadımşöle daha havalı bir ülkeden arasa daha inandırıcı olur sanki
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)