Printable View
Alıntı: ErenErdem Nickli Üyeden Alıntı :D:D dünya gördü :) fena sapladım. ayırdım, katladım :D okey'de de alayınıza sapladım, gündüz forester gece8 :D yalnız gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdınız. patso da süperdi, nargile, çay da süperdi :)
Alıntı: solidkid Nickli Üyeden Alıntı fena sapladım. ayırdım, katladım :D okey'de de alayınıza sapladım, gündüz forester gece8 :D yalnız gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdınız. patso da süperdi, nargile, çay da süperdi :) emir_b3162 kankamla okeye geleydik yalan ederdik ya :D yiğit bilir ahaha
Alıntı: Livestrong Nickli Üyeden Alıntı emir_b3162 kankamla okeye geleydik yalan ederdik ya :D yiğit bilir ahaha yiğit bilirmi ? :D
Alıntı: Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı yiğit bilirmi ? :D yiğit -burak-fatih bilir desek daha iyi olurdu :D
Alıntı: Livestrong Nickli Üyeden Alıntı yiğit -burak-fatih bilir desek daha iyi olurdu :D onlarda beceremio kanka :D
la emir aradım seni okadar nerelerdeydin amk la?
Alıntı: ygtrn Nickli Üyeden Alıntı la emir aradım seni okadar nerelerdeydin amk la? uyuyodum olum şu 2 3 gün bna dokunmayın :D proje maduruyum bn uykusuz gecelerin acısını çıkardım :D