ErenErdem Nickli Üyeden Alıntı dünya gördü fena sapladım. ayırdım, katladım okey'de de alayınıza sapladım, gündüz forester gece8 yalnız gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdınız. patso da süperdi, nargile, çay da süperdi
https://www.instagram.com/rr_ek_project/ inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
solidkid Nickli Üyeden Alıntı fena sapladım. ayırdım, katladım okey'de de alayınıza sapladım, gündüz forester gece8 yalnız gelmeyen arkadaşlar çok şey kaçırdınız. patso da süperdi, nargile, çay da süperdi emir_b3162 kankamla okeye geleydik yalan ederdik ya yiğit bilir ahaha
Livestrong
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı emir_b3162 kankamla okeye geleydik yalan ederdik ya yiğit bilir ahaha yiğit bilirmi ?
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Emir_b16a Nickli Üyeden Alıntı yiğit bilirmi ? yiğit -burak-fatih bilir desek daha iyi olurdu
Livestrong Nickli Üyeden Alıntı yiğit -burak-fatih bilir desek daha iyi olurdu onlarda beceremio kanka
la emir aradım seni okadar nerelerdeydin amk la?
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı la emir aradım seni okadar nerelerdeydin amk la? uyuyodum olum şu 2 3 gün bna dokunmayın proje maduruyum bn uykusuz gecelerin acısını çıkardım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları