mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Polo cup la gelirim diesel herkese gider :)) lpg forewer diyorum ozamn
cahitarsal Nickli Üyeden Alıntı abi bana gıtmesın ya Suan 173 bg ama sanada gider)
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Polo cup la gelirim diesel herkese gider :)) O 35 plakali hayllarimi ne yikmisti be stadin orada ahha
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Maşallah ne söylenebilirki altı üstü atmosferik araba ama yaptıkları atmosfere sığmıyo
kaporasnı almasaydık vteğin gelirdim
ygtrn Nickli Üyeden Alıntı lpg forewer diyorum ozamn Forewer euro diesel diyorum)
mehzent Nickli Üyeden Alıntı O 35 plakali hayllarimi ne yikmisti be stadin orada ahha Seni uZmemek icin gazi birakmistim
mmustu Nickli Üyeden Alıntı aren bu arkadaş mecidiyeköydemi oturuyo bizim mahelledede var bi beyazda Yok abi fulyada oturuyo siyah ( Aren ben bu arada)
herkeste bi ufak gazlama kaşıntısı var Rolling in the deep http://www.timsah.com/Almanya-bu-Tur...ep/NTrVQhegLTN
Dr.ECU
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı herkeste bi ufak gazlama kaşıntısı var Sendede var galiba
emanetin canı burnunda olur hacı çıkamıyorum bi yere mami abi kaskın hayırlı olsun
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Sendede var galiba aynen yerimde duramıyorumm ama sıkıldım 0.7 basınçtan yağmurlar bi düzelmediki açalım takalım parçaları
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı aynen yerimde duramıyorumm ama sıkıldım 0.7 basınçtan yağmurlar bi düzelmediki açalım takalım parçaları O zaman uc sti yi alim gelim .. Belki kasintin gider
mmustu Nickli Üyeden Alıntı emanetin canı burnunda olur hacı çıkamıyorum bi yere mami abi kaskın hayırlı olsun Hahahaha harbiden duygulandim simdi
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı O zaman uc sti yi alim gelim .. Belki kasintin gider sen naaptın abii vur dedik öldürdün. Benimki esnaf typeR ı
_muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı sen naaptın abii vur dedik öldürdün. Benimki esnaf typeR ı O zaman polo ile sanada gider
yaw emanet falan geleyim dedimde poloyla faruk yasladıydı fitenge vazcaydım
mmustu Nickli Üyeden Alıntı yaw emanet falan geleyim dedimde poloyla faruk yasladıydı fitenge vazcaydım Reis faruk benden iyi kullaniyo arabayi ondandir korkma gel canim
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Reis faruk benden iyi kullaniyo arabayi ondandir korkma gel canim bizde yidik
mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı O zaman polo ile sanada gider neyse abi ben basınç açayım deneriz o zaman UC ile . Şu anda bu basınçla çok komik olur sonuç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları