PC ye uyumlu mu bu meret :D
Printable View
PC ye uyumlu mu bu meret :D
Sistem Uyumu PS2, PS3; yaziyor özelliklerinde...
PC ile uyumlu olması gerekiyor arkadaşlar.
pc ilede çalışır ufak bi surucu ile
bu urunun fiyatı neden yükseldi bilmiyorum ama
gt5 çıkmadan once çok daha uygundu :D
bilemiyorum nereden alıyorsunuz ama teknolojik ürünleri bu taksit imkanlarıyla lcd laptop vs.vs. bunları vatandan daha ucuza toplu halde hiç bulamadım, spesifik ürünlerde illaki başka yerlerde indirm oluyor ama girdiğinizde herşeyde inidirm olması ayrı bir ayrıcalık
F1 vites değil dimi? :beuj:
Yahu ben zamanında media markt tan 150 tl ye aldım kampanya lı :D
VATAN COMPUTER - CORSAIR - 120GB Force 3 GT Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 515MB Yazma) - Solid State Disk
Bu arada ssd 128 gb sata 3 icin dehset hizli bisiy ariyorsaniz bu fiyata bidaha bulamazsiniz soyliym :)
Amerika fiyati bile 230 dolar.+kargo zaten ayni rakamlara geliyor.Taksit ve garanti cebinize kar kaliyor.
yeri gelmişken soriyim g25 le g27 nin arasında ne fark var ?
Bn gecen sene 150 ye almistim bunu...
ps2 ps3 pc uyumlu yazıyor ki normaldede uyuyor kendi yazılımı var içinde..260 lira fazla aslında böyle direksiyon için.Az kullanılmış g25ler var onlar daha mantıklı.Sadece direksiyonu 900derece dönüyor diye almak mantıksız.Ve viteside triptronic
2011 nisan 167tl electrondan persembe gunu indiriminden almistik ,
Suanda elektro ve saturn ,darty e bakmanizi oneririm dolardan dolayi firlamis fiyatlar neyazikki bu cihazin ederi 150 yi gecmemeli plastik komle zaten G serisi gibi deride yok.
2 aydir fiyat zaten 260 lardaydi marketlerde yani bi degisen yok hocam ucuz diye itelicekler millete
100 lira dahi olsa alınmaması gereken bir cihaz
2 arkadaşım aldı 1 yılı görmediler
4.5 senedir g25 sahibiyim,nelere maruz kaldı ama hala tık yok ilk günki gibi sert kullanmama rağmen.
586 lira vermiştim zamanında teknosadan almıştım aynı tarihde vatanda 690 lira idi...
Bu arada yine persembe gunu elektroworld indirim gunlerii takip edin g27 699 tl ydi
Bu G27 ben mersinde okurken mediamark açıldıgında 380 tl mi neydi.. (2007) Çok düşündüm amaan dedim underground mı oynicaz... Şimdi fiyatı 2 katına çıkmış...