7 - 8 ay once electroworldden 140 tlye almıstım gt forceyi hala sorun yok ps2 ve pc dekullandım
Printable View
7 - 8 ay once electroworldden 140 tlye almıstım gt forceyi hala sorun yok ps2 ve pc dekullandım
Boşverin direksiyonu SSD alın. Evimdeki 5 bilgisayarın 4 ünde SSD disk var ama 1 tane daha almamak için zor tutuyorum kendimi.
VATAN COMPUTER - CORSAIR - 120GB Force 3 GT Serisi Sata 3.0 SSD (555MB Okuma / 515MB Yazma) - Solid State Disk
Bunu bir önceki indirimde kur farkından 10 tl daha ucuza almıştım. Gene çok iyi fiyat. Kaçırmayın derim.
Ya bende geçicem bu ssd olayına , milletin PcMark7 skorlarına baktım deli fark var ssd kullanılan ile kullanılmayan aynı sistem arasında... Şu sel yüzündenmi ne yükselen fiyatlar biraz düşsün kesin alıcam.Sistem kuruyoruz buna değilmi ? Usb data girişinden baglanıyor herlade anakarta ?
konu biraz eskiymiş, 300 küsür liralık fiyatdan bahsediyorsanız bunun neresınde kampanya diye sorarım :) zatenyakın zamana kadar 270 lira falandı, ondan evvelde bi ara 140 a satılmıştı :)