User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Mercedes clk 320 hakkinda bildikleriniz

vodkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk cıktıgında aldım.türkiyeye giren 14. clk 200k. sahibiyim. bugune kadar ne motor nede başka bişey hiçbir sıkıntı yaşamadım.
    usa 350 olan modeli alın bence. new yorkta yigenim kullanıyor ikinci el aldı türkiyeye geldi 350 ile aracından cok memmun.

dış makyajda ön panjur 4 cıta yerine 3 cıta oldu. farda mercekli oldu. yeni jant ceşitleri dışında hiçbirşey degişmedi.
    iç makyajda ön gögüs degişti. yapısı aynı sadece teyp ünitesi modernize oldu. eski ice sahip olan clk'yı teyp unitesi ve dış kaplama alıp sizde degiştire bilirsiniz. (ön kaplamayı 6.teybi 4 vide tutuyor)

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    60 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde E320 var 2004 model, 11binde aldik su an 110bini gectik. 45binden beri de LPG'li. Uzun yolda kullaniyoruz cogunlukla.

Sanziman bence basarili denilebilir, DSG gibi degil tabi ki ama yavas demek de haksizlik olur bence. Motordan yana hic sorun yasamadik, SRS isigiyla alakali da bir problemimiz olmadi cok sukur.

Bazen manuel modda hardcore kullandigim zaman manuel modu sacmayalabiliyor Otomatige alip biraz normal kullaninca duzeliyor tekrar.

Rahatlikla tavsiye edebilirim ben bu motor ve sanzimani. Arastirdiklarima gore de zaten hayvan gibi saglamlar.

Yakit tuketimi de 90 sabit 7.5, 120 sabit 8, 160 sabit 9 litre. Sehirici sakinde 10-11, trafige kalinca 13, sert kullaninca 15-16 diyebilirim.

Yol bilgisayari verilerini cogu kez kendim de hesapladim, 1'e 1 tutuyor.

Benzindeyken tabi bu veriler, yanlis yok.

Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet benim araçta sadece sport ve w sanırım winter oluyor, vardı şanzıman modu olarak.
    Ben de onu sport zannediyordum ama mantiken yanina bir C modu lazim onun derken kitapciga baktim S, Standart anlamina geliyor W de zaten winter.

Spor mod yok yani.

S-C-M diye 3 modlu olanlar varsa bilmiyorum.

vodkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende c ve s var
    c= confort
    s = sport (sollamalarda falan tepkisi iyi)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)