User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
38 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yetkili veya özel servis personelleri BURAYA

by_speedvw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Wink Yetkili veya özel servis personelleri BURAYA

Arkadaşlar yetkili veya özel serviste çalışan arkadaşlar bu konu üzerinden konusalım ne dersiniz hem diğer arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hemde birbirimize yardımcı olmak amaçlı. herkez çalıştıgı serviside yazarsa cok iyi olur

Ben : Mercedes-Benz bostancı batı oto yetkili servis. arkadaşlar 5 yıl teknisyenlik yaptım. suan burada garanti sorumlusuyum. çok yakındada geçmiş tecrübem olan volkswagen doğuş oto ya mekanik teknisen olarak başliyacagım her türlü yardımcı olmaya calısırım. bütün arkadaşlara gerek parça gerek garanti gerek servis , tuning malzemeleri güzelleştirmeler vs. vs. her konuda yardımcı olmaya calsırım

dj ugurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok sevdiğim bi abim kia tekkardan ayrılıp kendine kartal sanayide dükkan açtı. 17 senelik tek-kar'da usta başıydı. eğer problem yaşıyan arkadaşlar varsa kore ile bağlantıları var orjinal parça getirtebiliyorlar hemde servisin neredeyse yarı fiyatına. uğurcan gönderdi demeleri yeterli ellerinden gelen herşeyi yaparlar. kartal oto sanayi a4 blok no 18.

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı by_speedvw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yetkili veya özel serviste çalışan arkadaşlar bu konu üzerinden konusalım ne dersiniz hem diğer arkadaşlara yardımcı olmak amaçlı hemde birbirimize yardımcı olmak amaçlı. herkez çalıştıgı serviside yazarsa cok iyi olur

Ben : Mercedes-Benz bostancı batı oto yetkili servis. arkadaşlar 5 yıl teknisyenlik yaptım. suan burada garanti sorumlusuyum. çok yakındada geçmiş tecrübem olan volkswagen doğuş oto ya mekanik teknisen olarak başliyacagım her türlü yardımcı olmaya calısırım. bütün arkadaşlara gerek parça gerek garanti gerek servis , tuning malzemeleri güzelleştirmeler vs. vs. her konuda yardımcı olmaya calsırım
    Patrona söyleyin o dükkanın önüne koydukları insan dışı tümsekleri söksünler arabanın amartisörleri ordan geçerken isyan ediyor o kdr sert keskin,kısa tümsekmi olur.

Konuyu hiç etmiyim kolay gelsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok sevdiğim bi abim kia tekkardan ayrılıp kendine kartal sanayide dükkan açtı. 17 senelik tek-kar'da usta başıydı. eğer problem yaşıyan arkadaşlar varsa kore ile bağlantıları var orjinal parça getirtebiliyorlar hemde servisin neredeyse yarı fiyatına. uğurcan gönderdi demeleri yeterli ellerinden gelen herşeyi yaparlar. kartal oto sanayi a4 blok no 18.
    saol uğur şansa bak bugunde beni tekkar dan aradılar 1 sene önce iş başvuru formu doldurdum daha bugun aradılar gel görüşelim diyolar yok saolun dedim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Patrona söyleyin o dükkanın önüne koydukları insan dışı tümsekleri söksünler arabanın amartisörleri ordan geçerken isyan ediyor o kdr sert keskin,kısa tümsekmi olur.

Konuyu hiç etmiyim kolay gelsin
    söylerimde o setlerin ilerisinde daha büyük bi set var hergün biri askıda kalıyor orda sette belediyenin işi

EM-RE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    söylerimde o setlerin ilerisinde daha büyük bi set var hergün biri askıda kalıyor orda sette belediyenin işi
    Yaw orası yumuşacık çapraz filan yapıyorsun geçiyorsun bir şekilde sizin ordakine ben kendi arabalarımla girince acaip acaip sesler geliyor.

Eski megane varken arkalar en sertteydi ordan geçerken bildiğin sekiyordum arabanın içinde...

Ama batı otoya harbiden saygım büyük neydi ne oldu adamlar helal olsun valla..Sokağı aldınız resmen...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yaw orası yumuşacık çapraz filan yapıyorsun geçiyorsun bir şekilde sizin ordakine ben kendi arabalarımla girince acaip acaip sesler geliyor.

Eski megane varken arkalar en sertteydi ordan geçerken bildiğin sekiyordum arabanın içinde...

Ama batı otoya harbiden saygım büyük neydi ne oldu adamlar helal olsun valla..Sokağı aldınız resmen...
    Daha alamadık ya kira malesef setten geçmemen için bi üst sokağı kullana bilirsin yada gece gelip sökebilirsin ama bizede lazım servis cıkısı oldugu için gelip çakmasınlar müşteri ye dimi

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben benim sonatada çok fena özel servis sıkıntısı yaşıyorum maslak sanayide hyundailere bakan özel servis bilen varmı benim bmw nin var eski opelimden dolayı ustalarda varda ben hyundai ustası olursa daha iyi olucağını düşünüyorum arabadan anlar en azından..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben benim sonatada çok fena özel servis sıkıntısı yaşıyorum maslak sanayide hyundailere bakan özel servis bilen varmı benim bmw nin var eski opelimden dolayı ustalarda varda ben hyundai ustası olursa daha iyi olucağını düşünüyorum arabadan anlar en azından..
    17 senelik usta var yazmıştım gerçi 2. mesajda. kartal oto sanayide dükkan açtılar. adresi 2. mesajda yazdım numarayı da pm atabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anadolu yakasındaysan kartal sanayide bir yer tavsiye edebilirim. istersen

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    onu okudumda kartal çok uzak bana ben leventteyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onu okudumda kartal çok uzak bana ben leventteyim.
    inş. yardımcı olabilecek bi arkadaş konuya dahil olurda sıkıntını çözer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avrupa yakası hakkında pek bir bilgim yok

gurkanerkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Doğuş otoya girdiğinizde beni de yanınıza çırak olarak aldırırsanız çok makbule geçer

Şaka bir yana bu yaz okul stajım var doğuş otoda staj yapmayı düşünüyorum.

desibel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dj ugurcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    17 senelik usta var yazmıştım gerçi 2. mesajda. kartal oto sanayide dükkan açtılar. adresi 2. mesajda yazdım numarayı da pm atabilirim.
    aracımın bakımlarını tekkarda yaptırıyorum sölediğiniz ustanın tel nosunu iletişim bilgilerini pm olarak rica edebilirmiyim ?
    Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pm attım.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yarın bostancı sanayi san sit k blok da özdemirler servisine aracımızı götüreceğim fiyatda anlaştık arabaya baktıracaklar özdemirler tanıdıgı oluyormuş anlaştıgımız adamın, orası özel servis olması lazım ? konu ile alakası yok ama kusura bakmayın
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yaşar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yarın bostancı sanayi san sit k blok da özdemirler servisine aracımızı götüreceğim fiyatda anlaştık arabaya baktıracaklar özdemirler tanıdıgı oluyormuş anlaştıgımız adamın, orası özel servis olması lazım ? konu ile alakası yok ama kusura bakmayın
    özel servis

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gurkanerkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğuş otoya girdiğinizde beni de yanınıza çırak olarak aldırırsanız çok makbule geçer

Şaka bir yana bu yaz okul stajım var doğuş otoda staj yapmayı düşünüyorum.
    gelir servis müdürü ile görüşürsün abim olur inş. ama henüz girmeden torpil de yapamam yani olmazsa volkswagen erel otomotivede bakabilirsin 5 yıl orda calıstım guzel bıyer doğuş kadar olmasada

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)