User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TT net ne yapmaya çalısıyor ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende superonline ile hız sorunu yaşıyorum. ADSL hizmetlerini ttnet altyapısı üzerinden veriyorlarmış. Gündüz hızlar iyi ama akşam youtubede video izleyemiyorum. Bana bizim elimizde olmayan nedenler yüzünden oluyor demiyorlar mı çıldırıorum. Ttnettteyken hız problemim olmazdı.
    IN BOOST WE TRUST

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı luca55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saniyede 1,5 mgbyt dedıgınızı anlamadım acıkcası.şöyle yapıyorum speedtest dıye bı sıte var.hatta hattı kurmaya gelenlerde ordan baktılar.ordan olcuyorum suan kullandıgınız netı sızde bı deneyın ıstersenız o sıteden hem demek isteyipte anlatamadıgım şeyi daha ıyı anlamış olursunuz

8 gb ı doldurunca ınternet dırek kesılıyor ekstra ucret yok.ben fazla kullanmadıgım ıcın kotalı aldım sınırsızıda 45 lira mıydı ıstersenız onuda alabılırsınız.onda 25gb sonrasında hızda dusme oluyor.
    Ben ordan test yapıyorum 800-900 arası cıkıyor.8mbit baglantım ile.8mbit ile 800-900kb görüyorsam 20mbit ile minumum 2 katını görmeniz lazım.1000kb 1mb yapıyor (1 megabayt) yani en azından 1500kb-1600kb (1.5mb) ile indirmeniz lazım onu demek istedim.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buaksam tekrar ölçüp tam değerleri atayım sana,kusura bakma teknoljı özürlüsüyüm bıraz
    BaYTaR MURO

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben 2 aydır superonline fiber kullanıyorum evimde.. 1 aydırda superonline da calısıyorum.. hiç bi sorun yaşamadım kendi müşterilerimdende yaşayan olmadı.. fiberde sıkıntı olmuyo ama adsl de telefon hattı telekomdan oldugundan arada sorun yaşayabiliyolar o konuda sıkıntı olabiliyor bazen.. ama fiberde altyapı kendinin oldugundan sıkıntı olmuyor.. evde 20mbit sınırsız kullanıyorum wireless de 3diş çekerken 19 un altına inmiyo ki cogu zaman 21mbit cıkıyo speedtest.net te.. apartmanında altyapısı olan superonline fibere geçsin.. geçmek isteyene yardımcıda olurum bana ulaşırsa.. sabit telefonuda taşıdıgınızda sabit ücreti kaldırıp 20mbit sınırsızı 44tl ye kullanabiliyosunuz.. telefon hattını komple iptal ederseniz yada hiç yoksa 49 liraya kullanıyosunuz.. torrent den CoD MW3 ü 1 saatte indirdim yaklaşık 15gb falandı sanırım.. saniyede 2MB veya 2.1 ile indiriyo
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    superonline 49 tl 20mb kesintisiz sabit hız! 100gb kullanımdan sonra hız 1mb e dusuyor...ben cok memnunum...

BRETE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende yalın bağlattım haziranda 0.30 la bağladılar gittim hemen şubeye kapatın bunu dedim istemiyom dalgamı geçiyonuz 60 lira para veriyom hıza bak nete bile girmiyo. Sonra oturduğu yerden ayar yaptı 0.70 e çıktı kullandım biraz tamam dediler bölgeye adam göndercez adam geldi bir hafta sonra 1.70 oldu dedi bu kadar destekliyo dedim napalım kullancaz böyle geçenlerde gene düştü 0.70 tav oldum yine telefon bi baktım 2 gün sonra hızım ne olduysa 8mbite çıktı sözde desteklemiyordu benim bulunduğum yer herhalde kan kaybı büyük bunların ilgilenmeye başladılar ee bu ülkede rekabet olmazsa bunlar tepemize iyice sıçıcaktı iyi oluyor bunlara
    Bir araba görürsün arabayı hayal edersin, parayı biriktirirsin, sonra ötv'yi ve benzini hesaplamayı unutursun( her gün zam geliyor ) para yetmez, babayı alırsın hevesin kaçar

Aykut106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kac sene önce böle bişey bende yaşadım dedim kapatın gidiyorum sonra telefondan olmuyodu telekoma gittik kapattırmayalım diye kampanyalar falan filan tabi tutmadı uydunet ile yola devam sorun yok.
    T r u t h i n e n g i n e e r i n g

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı meLaNchoLic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 aydır superonline fiber kullanıyorum evimde.. 1 aydırda superonline da calısıyorum.. hiç bi sorun yaşamadım kendi müşterilerimdende yaşayan olmadı.. fiberde sıkıntı olmuyo ama adsl de telefon hattı telekomdan oldugundan arada sorun yaşayabiliyolar o konuda sıkıntı olabiliyor bazen.. ama fiberde altyapı kendinin oldugundan sıkıntı olmuyor.. evde 20mbit sınırsız kullanıyorum wireless de 3diş çekerken 19 un altına inmiyo ki cogu zaman 21mbit cıkıyo speedtest.net te.. apartmanında altyapısı olan superonline fibere geçsin.. geçmek isteyene yardımcıda olurum bana ulaşırsa.. sabit telefonuda taşıdıgınızda sabit ücreti kaldırıp 20mbit sınırsızı 44tl ye kullanabiliyosunuz.. telefon hattını komple iptal ederseniz yada hiç yoksa 49 liraya kullanıyosunuz.. torrent den CoD MW3 ü 1 saatte indirdim yaklaşık 15gb falandı sanırım.. saniyede 2MB veya 2.1 ile indiriyo
    benım acıklayamadıgımı acıklamıs teşekkürler
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turcell superonlineye geçtim geçen gün. ilk 6 ay 9.90 tl. hızı falan ttnetten milyon kat iyi..taş gibide modem verdiler

Jehuty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit kardeşim aklını başına topla , durduğun hata yarın git hemen iptal et TTnetini eğer fiber altyapısı varsa sizin bölgede hiç düşünme ben Ataşehirde 10 Mbit kullanıyordum aylık 49 Tl veriyordum kotasıza ve çok çok memnundum. Bir yandan 3 film inerken youtube üzerinden video seyrediyordum. Bizim serverda counter atıyordum Bekliyorum şimdi Alsancak 'a gelsin hemen bağlatıcam.

Edit : Melancholic arkadaşım izmire elin ulaşıyorsa Alsancakta hala sistem yok altyapı kurulalı 3-4 ay oldu..

Dağhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TTnet 8mbit sınırsız kullanıyorum bende 25gb'ı geçince hız 1mbit'e iner diyorlar ama bana olmadı şu ana kadar aylık 200-250gb civarında rutin downloadum vardır.Daha yüksek hız lazım bana bu yüzden bende fiber 20mbit düşünüyorum sınırsızında ama belli bir downloadu geçince hız kesme var mı onu öğrenmem lazım bilen var mı
    psn: DAGHAN26

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    superonline 49 tl 20mb kesintisiz sabit hız! 100gb kullanımdan sonra hız 1mb e dusuyor...ben cok memnunum...
    Adil kullanım hede hödösü yüzünden böyle oluyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adil kullanım hede hödösü yüzünden böyle oluyor.
    ya zaten benim 10 yıllık arşivim var...gerek yok o kadar downloada

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya zaten benim 10 yıllık arşivim var...gerek yok o kadar downloada
    Bende hergün pdf formatında dergi indiriyorum bir türlü o sınırı aşamıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende hergün pdf formatında dergi indiriyorum bir türlü o sınırı aşamıyorum.
    dergimi??çok nostaljik olmuş .mpeg iyidir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu süperonline bağlantiları nasıl iyimi kullanan arkadaşlar vardır elbette bende ttneti birakip superonline gecmek istiyorum
    Hayırlısı be gülüm

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski telekom çalışanıyım, çok kötü çalışıyorlar. hizmetleri 5 para etmez sakın almayın. mümkünse superonline a geçin
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim mahallede fiber şansı yok,TT netten kurtulmanın tek yöntemi Vınn gibi ama o da sınırlı...

Anu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Superonline öneririm 2 senedir kullanıyorum. 20mbitlik sınırsız kullanıyorum ve çoğu zaman indirme hızım 2.3-2.5 lerde. Yılda 2-3 kez kopuyor başka da sorun olmadı şükür.
    ''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)