ne zaman yağacak istanbula
Printable View
ne zaman yağacak istanbula
4motion Tiguan' la yanlamaya çıkmış arkadaşlar :D İstanbul' a da gelsin artık şu kar yaa :D
Perşembe yi Cuma ya bağlayan gece hem Ankara hem de İstanbul da muradımıza ereceğiz :D
Sormak istediğim soru var kardeşlerim şu anda çekmeköy nişantepe de özyegin üniversitesindeyim yurtta kalıyorum genelde, aracım da okulun otoparkında pek sopuk olmuyor otopark ama genelde görüyprum çoğu araç sileceklerini kaldırmış benim de kaldırmama gerek var mı aracım clk?
Vay arkadas bende yarin gece yola çıkıyorum iç Anadolu'ya doğru.yine perişan olacam yollarda
Ruzgar fenaa beylikduzunde...
Eskişehir'de de yağacak gibi hava baya ılıklaştı :)
Ama otopark yani dışarıya oranla bir hayli sıcak kalıyor yinede kaldırıp bırakmam mı gerekiyor?
yazdıgım hersey varsayım..hangısı mantıklıysa senın ıcın onu yap..
eğer sabah arabanı erken kullanıcaksan kaldır,silecekler cama yapışmaz.Ama sana bi öneri havaya kaldırdıgında buz olup donma ihtimali var :) o yuzden sılceklerını rulo gibi yap gazeteyle sar..Gazete ıslanır,donar ama kalıp gibi cıkarttınmı silceklerini dırek bırakabılırsın camın uzerıne..
Don vs olmicaksa,kar yagmıcaksa,sbah erken cıkmıcaksan bıyere gıtmıceksen gerek yok kasma bosuna..Bide on camda cok fazla kar varken sılcegını calıstırma.Baska bıseye gerek yok..
+ ekleme
soguk havalarda arabayı sabit oldugu yerde calıstırıp on cama biraz sıcak vurdurdunmu.5-10dk silcek donsa bile bır ufak darbeyle hepsı cozulur.Eger cozulmesse en hızlı sevıyeye al 1-2kez calıstır gene cozulur.. :)
küçükyalıda hafif karla karışık yagmur yagıor sokak lambalarından görnüyor bitek
araba kapalı da mı ?
yahu donmaz ne donması allah aşkına :D benim kapalı garajım yarı açık(kapısı yok yani :D )dışarısı -8ken bile hiçbişeyim donmadı :D geçmiş yıllarda dışarısı -23 çekerken ,başka bir kapalı garajımda araba max -3 vs gösteriyodu.Ruzgar vs yemedıgı ıcın ztn donmaz ki :)
feci ruzgar çıktı ya digiturkun ilk defa arada yayında kayma yaptığını gordum hemde sık sık goruntu bulanıyor :)
Leventten bildiriyorum deli rüzgar var bulunduğumuz plazanın camlar uğulduyor :D
Kisin gelecegi fln yok :)
http://i1214.photobucket.com/albums/...ps33b7d731.jpg