Şuan bahçelievlerde yağış var.
Printable View
Şuan bahçelievlerde yağış var.
1 saat önce ümraniye de süperdi ama şu an durdu hiç hoş olmadı bu durum .. :)
E5 patates olacak gibi bir hâl var. İncirli'den Merter'e kadar yolda kar tutmaya başlamış, kaya kaya iniyordu millet. Gram tuzlama vs. çalışması yok.
Zorunlu olmadıkça arabanızla çıkmayın derim.
beylikdüzü - bahçeşehir - hadimköy ana yollar temiz
Bakirkoy ara sokaklar bembeyaz kivaminda :)
sabah ümraniye kavacık heyecanlandırdı, ama sonradan durdu, sarıyer/zekeriyaköyde temiz, deli gibi tuzlamışlar
beykent b.çekmece felc oldu..üvey evlat beykent san sitesi.yine fenalarda..sana giriş iptal.
Hala yağıyor Allah açıkta olanların yardımcısı olsun.
1.leventte yağmıyor durum iyi
beylikdüzünden sefaköye kaya kaya geldik. avcılar belediyesi ve k.çekmece belediyesi iyi çalışmamış.
Ben erken yola çıktım, biraz da onun sayesinde gelebildim.
Saat 07:30 gibi metrobüs kendi yolunda ağırlamaya başladı. İndim zaten, Şirinevler'de belki 7-8 metrobüs vardı dizelenmiş. Metrobüs yolu da kar tutmaya başlamıştı.
Bugün metro, tramvaydan başkası yalan olur.
Bakalım akşam dönüşümüz var bir de..
basibuyuk az once gunesliydi simdi kar var :D
ataköy bile böyleyse başka yerleri düşünemiyorum 15 -20 cm kar var. Anayol bile full buz. Şuan tipi hala devam
beylikdüzü iptal , mermerciler sanayi içerisinde sağlam bi refüj kaldırımına yan yan girmek üzereyken son anda durdum :D
Leventte başladı cok fena
Şuan Esentepe de müthiş yağyor (:
sabah ataköy çok güzeldi şimdi levente geldım yerlerde hıc bısıy yoktu ama şimdi bayaa yerler tuttu
İki dakika bir güneş açmasıyla çılgın atması bir oldu.
Şuan bahçelievlerde , incirli istikametinden esen sert rüzgarla beraber kar bile yatay olarak düşüyor, yanlıyor.