-
Trakyanın şanslı olduğunu söylemiştim :) şubat 6 demeyelimde 5-10 arası diyelim.. az daha sabr basınç konumlamaları şu an tam istediğimiz konuma geliyor.. 1-2 öteleme olsada bence tatminkar kar yağışları olacak.hem de İstanbul değil tüm Türkiye'de :)
Not : Yarın bazı bölgelerde sis oluşabilir..Ayrıca kar geçişleri görülebilir.Bu kar geçişlerinin ne şiddetde olacağını kestiremiyorum ama bence abartılcak kadar değil.çünkü sıcaklık 2-5 derece arasında gidip gelecek.Edirne-Tekirdağ'dan ne kadar soğuk gelirse karayelle o kadar kar şansınız artacaktır :) Neyse 10 şubatı bekleyin derim :D
-
Beklıyoruz artık 10 subatı :(
-
konu istanbul ama edirnede dolu başlamış,yolculuğu istanbula olabilir
-
bulgaristanda baya kar varmış. varna tarafında. bu tarafa doğru gelse keşke
-
-
sabah kalktım klasik bahçeşehirde vardı catılar yollar vs beylikdüzündede var biraz ama hava buz arabada -2 gosteriyodu durum gidişat nedir acaba.geçişmidir gosterdi bıraktı tarzı bişeymidir :D
-
atasehirde ufak ufak toz seklinde atıyor ama böyle bir soguk yok dondum resmen
-
Carsamba gunu kar, kislik lastik taktircak kadar olur mu? Bursaya gidip gelicem gun icinde
-
Sabah 5 de sabiha gökçenden geldim bahçelievlere, 6 sularında hemen heryerde kar atıştıyordu,
Prof. miktad kadıoglu'nun da demesine göre, rusya yağışı tutuyormuş şuan,yüksek basınç.. Bir bıraksa karlanacakmış heryer :)
-
Ataköy sabah 0 derece ve araçlar buz tutmuştu.
Seyrantepe tipi şeklinde kar yağıyordu.
Kurtköyde de çatılarda var, yağsın diye bekliyoruz :)
-
biraz önce scooter ile maltepeye indim
hava sıcaklığı 2 derece gösteriyordu
-
b.düzünde kar hafif atıstırmaya başladı..
-
Uludag bembeyaz ilk festival berbatti her yer camurdu. An itibariyle tum pistler beyaza burundu. Kayak sezonu baslasin :)
-
Kurtköyde henüz yağış yok kuru soğuk var ama öyle böyle değil :)
-
çamlıcada da sabahtan biraz yağmış şuan çatılar ve arabaların üstünde beyazlık var sadece
-
cok cıddı soguk var bakırkoyde sabah arabamın camında kar vardı
-
Yagsa hava rahatliyacak valla bu ne soguktur ya su an 0 derece atasehir ..
-
Kar yağmasın yaa yağmur daha iyi. Kar yağdıktan sonra zor oluyor her yer çamur tuz.
-
Ulan bu sene İstanbul'da sadece bir kez gecikmeli bir kar yağdı ve o yağış Galatasaray'a tur atlatdı. O günden sonra bir daha kar falan yağmadı. Bir sonraki kar Chelsea maçına denk gelir ve Galatasaray o sayede tur atlarsa ben bu işte büyücülerin ya da meleklerin parmağı olduğuna inanacağım :D.