User Tag List

Sayfa 374/999 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474874 ... SonSon
18969 sonuçtan 7.088 ile 7.106 arası

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün büyük süprizler var.. Akşamki son güncellemeden sonra burda tüm detaya ineceğim TÜM TÜRKİYE için tek tek ayrıntı ineceğim.İpucu;Yılbaşı planınızı iyi yapın
    Valla ben alkolü bıraktım yılbaşı akşamı karda sucuk ve uludag light limonata partisi yapmak istiyorum

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 Gızle beklıyorum.
    Afyon ve cevresı ıcın 31 aralık-4 ocak arası nasıl? Gercı senı arıyacagım ama merak eden olursa dıye yazıyorum....

Revo55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @GsiClub abi , son durumlar nedir ? akşam oldu artık 4 gözle bekliyoruz senden gelecek haberleri

Havayı Koklayan Adam Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle Marmara-İç Ege-İç Anadolu-Batı Karadeniz dışında oturanlar bu yazıda umuda kapılmasınlar İzmirliler durabilir,onlarada ihtimal var Şimdi 28'de soğuması başlayacak ve ocak 5'ne kadar bize inşallah efsane yaşatacak soğuk bir çocuğumuz var.Bu çocuğumuz bizi Balkanlardan ziyarete gelecek.Balkanlar diyorum bak,hani o haberlerde meşhur balkanlardan soğuk hava dalgası felan... Ve biz soğuğu yaşarken buna ek olarak bir kardeş soğuk daha bizi ziyarete gelip ülkemizi dondurup gidecekler.Bu sefer öyle 0,-4 yok tepemizde.-8, -16 var hatta inerse -22... Önceki sene gök gürültülü kar yapan 850 sıcaklığı -36 idi bu arada.. Detaylara geçelim :
    29.12.2014

29u günü iç bölgeler soğuk ve açık hava yaşarken İstanbul hafif bulutlu fırtına öncesi sessizliği tadacak.***** bakın soğuk sınırda girmek için vize almış bile..
    30.12.2014

ve misafir giriş yapıyor.. Tabi önden ufak tanıtım şeklinde.. Edirne ve civarı ara ara karla karışık yağmur,İstanbul yağmur ara ara ama hava soğuk.. güya 10 derece felan ama hissedilen 6-7 olur.. Lodos var.. ısı yükseltir felan.. Evet ama ardına bakın.. Karayel geliyor yara yara.. Bu şu demek ; Edirne 0 altı gezerken mesela istanbul 10 olabilir ama sistem bi inince hooop 0.Sebebi Lodostan sonra karayel olması..Önce ılık duş sonra soğuk düş gibi düşünün..
    31.12.2014

Ve yılbaşı planlarının yapıldığı,heyecanlı gün..İStanbul yüksekleri kar taneleri görürken Bursa kar yağışını alıyor olacak..Çanakkaleyi tam kestiremesemde kar alacağını umuyorum..Boğazdaki soğuğa bakın.. Edirne -Tekirdağ zaten olayın en şanslı 2 ili oldu bile.. Şimdiden hayırlı olsun.. İzmir ise sınırda ama ciddi soğuma var,üşeyeceksiniz izmirliler..
    01.12.2014

Sistem ağır ve yavaş ilerliyor bu arada,bu çok güzel bir şey.. Yedire yedire.. TAblo anlatıyor zaten İstanbul ve çevresi,Bursa,İzmir,Bolu,Karabük,Denizli.. İzmir kar tanesi görürmü ? Şu an net bişey demek istemiyorum ama iç taraflara yağacaktır.Ankara ise duradursun Ankara halen süpriz kutu bana göre.. O da ne haritaya bak -16lık 850hpa inivermiş.. Hemen dibimizde o da inse.. Şu an için erken ama
    02.12.2014

Who's afraid of snow ? 0 çizgisi Aydına kadar inmiş.. Türkiye 2002-2004 efsanesini resmen yaşıyor bu görüntüye göre.. bi 87 gelirmi ki ?
    03.12.2014

YAğışlara devam.. gerçi 2'si kadar güçlü değil ama buzlanma,yerde duran karların erimemesi.. Kışı yaşamak!

Bu da hiç sektirmeyen İtalyanların bir tahmini..
    Bir de diagrama bakalım ;

Sonuç:Her gelen sistem daha kuvvetli olacak demiştim ve nasip olursa 28 Aralık - 5 Ocak arası çoğu il kışı yaşayacak ve güzel görüntüler çıkacaktır.Şu görüntüler değişirmi evet değişir,değişmezse zaten yanlıştır.Ama değişim çok büyük fark olarak olmaz,çünkü artık yeterli zaman aralığına sistem girdi HATTA daha da kuvvetlenebilir soğuk.. Ben elimden geldiği kadar tahmin yaptım.Şu görüntü bozulsa bile Edirne ve iç kesimler yine kar alır,İzmir-Ankara için daha beklemek lazım.İstanbul şanslı her zaman dedim.1-2 Sonra daha da netleşir durumlar.Tek tek özel konum sorularını sisteme 1-2 kala alabilirim.Tipisi v.b detaylar ilerleyen vakitde tartışılır,Şu an ben size sistemi ve nasıl geleceğini gösterdim.Eğer olaki 180 derece dönerse modeller,tahmin yapmayı bırakmam..Çünkü sonuçta bu verileri verende bir sistem.. Yanlış çıktı v.b olur büyük hata yapabilir.. Ben yazdıklarımın arkasındayım,her türlü eleştiriyede açığım.. Günü geldğinde burda inş hep birlikte cm ölçeceğiz
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buraya zamanını ayırıp tahmın ve bılgılendırme yaptıgın ıcın tesekkur ederım.
    Umarım tanısırız bırgun....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buraya zamanını ayırıp tahmın ve bılgılendırme yaptıgın ıcın tesekkur ederım.
    Umarım tanısırız bırgun....
    Sevdiğim için yapıyorum ve benim gibi kar yağışını ayrı seven herkesle saatlerce bilgi paylaşımı yapabilirim.Herhangi bir teşekkür borcunuz yok yani Olurda Ankara'ya yolun düşerse mutlaka Alo de Murat abi mutlaka !

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen erken olduğu konusunda hemfikiriz.meteoroloji odası başkanı da afedersiniz *** yemiş.1 hafta sonra havayı bile tahmin etmek oldukça zorken ayın 15 ne kadar kar yok demek müneccimlikl gibi birşey

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevdiğim için yapıyorum ve benim gibi kar yağışını ayrı seven herkesle saatlerce bilgi paylaşımı yapabilirim.Herhangi bir teşekkür borcunuz yok yani Olurda Ankara'ya yolun düşerse mutlaka Alo de Murat abi mutlaka !
    Adamsın, seviliyorsun
    Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
    Golf 8R / 48.40 @Körfez
    Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuşmak için çok erken. Ben şu an için deli gibi hava sıcaklığının düşeceğini sanmıyorum. Şu an için Cumaya kadar yağmur bile görünmüyor buralara.
    aynen erken olduğu konusunda hemfikiriz.meteoroloji odası başkanı da afedersiniz *** yemiş.1 hafta sonra havayı bile tahmin etmek oldukça zorken ayın 15 ne kadar kar yok demek müneccimlikl gibi birşey

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    29 u için ankara da bişey gözükmüyor ama istanbul için beklenti var

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok böyük adamsın yemin ediyorum.Helal sana hocam
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OrcunInce Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adamsın, seviliyorsun
    Teşekkür ederim,beni gururlandırdığınız için

Alıntı mad_max1978 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    29 u için ankara da bişey gözükmüyor ama istanbul için beklenti var
    Cenabet yer gibi delik var resmen soğuk gelmiyor bi buraya.. Totem yapıp çekmeliyim soğukları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    umarım başarırsın kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun accuweather guncelleme yapmıs ancak kar yagısı 3 ocakda yada 2 ocak gecesı gorunuyor?

PUMA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    997TT Murat abi sistemlere bakmış biri olarak şuan sistem kesin ve pazar günü artık ne kadar yağış olucak kaç cm kar bırakıcak onları görücez. Accuweather geçen senelere oranla tahmin yapıyor ondan dolayı öyle anlıklar daha çok tutuyor accuweatherın.Lodos arkası karayel olarak gelıcek ve 2004 ve 1987 kışına benzetılen bir kış ve yağışla karşılaşıcaz gibi ön görülüyor.Bu arada Emir kardeşim senide başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve banada bu işi öğrettiğin çok teşekkür ediyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PUMA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    997TT Murat abi sistemlere bakmış biri olarak şuan sistem kesin ve pazar günü artık ne kadar yağış olucak kaç cm kar bırakıcak onları görücez. Accuweather geçen senelere oranla tahmin yapıyor ondan dolayı öyle anlıklar daha çok tutuyor accuweatherın.Lodos arkası karayel olarak gelıcek ve 2004 ve 1987 kışına benzetılen bir kış ve yağışla karşılaşıcaz gibi ön görülüyor.Bu arada Emir kardeşim senide başarılarından dolayı tebrik ediyorum ve banada bu işi öğrettiğin çok teşekkür ediyorum
    Mükemmel bir yorum.. Rica ederim Accuweather'e sadece ilk 3 gün için bakmanız yeterli.

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gözüken o ki, yunanistan batısı hırvatistan yani doğu adriyatik ciddi manada ayın 28 inde sağlam bir kar alıcak efsane olabilir bu bölümler için. darısı başımıza 86 martında yağan 1 metre istanbul karı gibi bir kar görelim artık
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

TheAce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    inşallah modeller değişmez, sağlam bir kış yaşamayalı uzun seneler olmuştu
    arka sislerini yakanlara....

Psn: theace85

Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara için süpriz görünümler var ancak 1 gün daha beklemek istiyorum.Trakya şu an banko.İstanbul'da ise cm hesabını h.sonu yaparız.2002 tarzından bir oluşum var şu an..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)