konunun etkisindemıdır nedir gece uyandım baktım dısarı hiç birsey yok dedim heralde sabaha oyle diyordu sabahda baktım camdan bişe görünmüyor inanmak istemedim kalktım asagı baktım tık yok sabah enerjim soldu yemınle..
:D:D
Printable View
konunun etkisindemıdır nedir gece uyandım baktım dısarı hiç birsey yok dedim heralde sabaha oyle diyordu sabahda baktım camdan bişe görünmüyor inanmak istemedim kalktım asagı baktım tık yok sabah enerjim soldu yemınle..
:D:D
Kanka en iyi kar işine karısılmadan yağan kar fazla saatine karısmamak lazım kurtköyde tipi yazmıslar okulun bahcesindeki çimenlerde zor tutmuş. İstanbul kara doyacak denildi heryerde ama bu sabah içinde ben sanmıyorumki cok extrem biyer olmadıktan sonra 2 cm den fazla İstanbulda kar oldugunu. Benm bugun sınav yokmus Allah tan.
Bakkınız accuweather, son 5-6 yılda 1 günde sapma olsun, bu program türk yorumcuları işsiz bırakır, tv lerde direk bunu göstermeli :)
Meteo nun sitesi dolma bahçeye atılıp patlamayan el bombası gibi her sene sürekli kar tipi :)
Neyse yrn gün içi sıfır sonra eksi yağmursuz kuru yağar tutar perşembe cuma gene eskisi gibi devam 10 gün önceden heycana gerek olmadığı belliydi.
Mecidiyeköy ağır tipi altında şuan. Camdan bakıyordum ufaktan atıyordu masama bi oturdum bi gürültü :D Bir de baktım etraf görünmüyor :D
kartaldayım şu an burda yağıyor biraz daha şiddetlense güzel şeyler olacakta :D
11:00 - 18:00 arası deniz etkisi kar alacak yerler : Beşiktaş,başakşehir,esenler,sarıyer,bağcılar ve o sıra halinde bulunan ilçeler.. şu an denizde oluşum başladı ve yolda geliyor..
demek ki biz boşuna o met. direğini dikmemişiz ve her sene boşuna modelleri izleme için 40 dolar vermiyormuşuz. Emir biraz tribünlere oynamayı seviyor herkesin duymak istediğini söylüyor ama kullandığı modeller herkesin görebileceği çok detaylı inceleme olmayan modeller. Benim bilgi çektiğim yer ise dünyanın her yerine cihaz satan ve bu cihazların kendisine yolladığı değerlere göre bölgeye özel detaylı rapor sunan bir merkez. Poseidon da benzer bi sistem kullanıyor. Onda da yanılma az. Wunderground ehh.
Hava tahminine gelince bugün böyle yağmaya devam eder yerler iyice soğur tutmaz bu geceden sonra çatalca bayram yapar sabaha karşı anadolu yakasına çığ düşebilir. Avrupa yakası güney sahili avcunu yalasın youtube u açıp snowstorm yazıp izlesin daha fazla zevk alır. Cumaya kadar böyle. Cuma kupkuru.
Şekerpınar'da tekrar başladı kar.Güzel yağıyor.
Sistem yeni basliyor ama siz bitirdiniz
Bitti bitmedi beklentiyi karsiladi karsilamadi persembe aksami konussak ?
olumlu olanlar degilde olumsuz gorusler husrana ugrar belki belli mi olur..
kar olayi yagmur gibi nispeten az etkiye maruz kakmiyor yukarda
Gecikmelerin olmasi cok normal
Gecte olsa gelir ama etkisi az olur bekleneni vermez o zaman konusalim
Ama daha henuz degil..
İzmir Mavişehir çok çok az, Bornova gayet güzel, Alsancak yağmurla karışık sprey şeklinde kar yağışlı.
al işte totem yaptım arabayla geldim kar yağsın diye... akşam kıyamet koparsa 500t beni bekler :D bu sefer nolcak acaba 500t de... geçen gün tinerci milletin üstüne tiner döküp otobüsten atladı kavacıkta :/
:)) önceki sene yazmaya başladım buraya.. lodos ardı kar gelecek dediğimde bana imkansız dedim 330 küsürlü sayfalarda konuşma mevcut.. Gökgürültü kar dediğimde henüz sistem girmediğinde "gökgürültü kar yağıyordur kesin kesin" diyerek atıfta bulundun.. Peki sonra noldu onlarca istanbullu gökgürültülü kar yağışıda aldı ve istanbullu hiç bir zaman 11 aralık sistemini unutmayacaktı.Ki ben bu durumda bile sessiz kenarda olacakları bilerek rahat biçimde bekledim.Önceki sistemde de yağmur dahi olmaz dedin kıyıda bile kar atıştırdı.Bu sistemde henüz ömrünü doldurmadı erken yazıyosun farkında değilsin.İstediğiniz direği dikin,isterse veri cihazı kur evin dibine benim gözümde bazı olanaklar değişmez.İnsanların duymak istediğini değil,olabileceklerin yazısını yazdım burda.Elektrik kesilir dedim , giden yerler oldu.Ki daha bu tehlike var.10 yazı yazıyorsam 9u tutuyorsa bu bana yeterlidir,insanlar bana telefon açıp bilgi alıp sonra teşekkür alıyorsa bu bana yeterlidir.Ama şunuda unutmayın ben sıradan bir muahasebe işiyle uğraşan birisiyim herhangi bir tecrübem yok tahmin konusunda ona göre düşünün yorum yapın.Bugün böyle sistemde mgmye ulaşamıyor insanlar,wundergrounda baksa ne fayda ? Ben halen diyorum istanbul parti halinde kar alacak,senle sadece avrupa yakasında hem fikiriz.Soğuk ise sana söylemiştim.H.sonu 1 aylık ön görümü yazacağım o zaman oturur izleriz.
Dün akşamdan böyle olacağı belliydi aslında.
Bu kar mevzusu ilk çıktığında Pazartesi başlayacak dendi. Sonra Pazartesi akşam üstü başlayacak dendi. Daha sonra Sistem gecikti Pazartesi gece salı sabahı her yer bembeyaz dendi. Şimdi Çarşambayı bağlayan gece asıl kar yağışı deniliyor. İşin özü tahmin bu sonuçta tabii ama ne yazık ki tahminler tutmadı.
Ben diyim, Çarşamba gece yani Perş sabaha karşı, olmadı Perş gece banko..
Kartaldayim sabah kalktim baktim kenan evren kislasi aydos ve evlerin catilari bembeyaz olmus.
Sokaklar temiz inceden kar yagisi devam ediyordu.
Suan bogazin ortasinda deniz motorundayim ortalik temiz sanki kartal baska sehir burasi baska :)
Istanbulu bilmem de biz uludagda mahsur kalacagiz bu gidisle. Pistler kapali,disari cikarmiyorlar :) feci tipi var disarida. Plan yapacaklar persembeye kadar unutsun burayi.
http://i.hizliresim.com/vQbJmR.jpg
Davutpaşa da bir bastırıyor bir kesiliyor.
Bu sefer olmadi,sanirim aksama digru biraz yagar,oda 3-4cm olur galiba...