Yağmaya devam ediyor kardeşim :D
Dün 23 te kış lastiğide olsa u mumcu yokuşlarında zorlandım 2 de ağır ağır çıktım millet bilinçsiz 1. viteste asılıp duruyorlar çoğu kaldı yokuşlarda
Printable View
beklentiyi yüksek tutalım mı?
batıdan gelen soğuk havayla doğudan gelen soğuk hava tam istanbulun üzerinde buluşsun, perfect storm oluşsun :D hatasız olsun, mükemmel olsun :D tuzlar tükensin, tüm yollar kar olsun, buz olsun, hep yanlıyalım :D
(sosyal mesajcı arkadaşlara) şaka lan şaka, kimseye bişi olmasın, evsizler var dimi :D
sabah bir uyandım bembeyaz olmus heryer :D
aksam abim sabah arabayla cıkarım diye 2 defa arabayı temizledi aracı yıkanmıs gibi tertemiz bıraktı sabah baktım arababa görünmüyor kardan servisle gitmiş garibim :D
d100 bir cok yeri karlı ara sokaklar pert atasehir misler gibi hala lapa lapa yagıyor yollar bembeyaz arac gecislerinde tekerler bile iz yapmıyor artık öğlene kadar yagsa ne guzel olur rahat 10cm gecicek gibi duruyor
barajlar bayram etsin artık cok sukur
yarım saatir beylikdüzündede aynı yukardaki son 2 resim gibi yagıyor
Karda tuzda güzel gezdim son bir kaç gündür, arabayı alt üst güzelce yıkatmak istiyorum, Maslak olur Bostancı olur var mı güzel bir yer bildiğiniz?
Swissvax :D
maltepe tam gaz yagiyor e5 yavas akiyor ...
Topkapi gaziosmanpasa tarafinda bir sey yok an
Sultanciftliginde buzlanma vardi ara caddelerde baska herhangi bir sikinti yok
Şekerpınar'da en az 30 cm kar var ve hala da yağıyor. Akşam köpekleri kızağa bağlayıp eve öyle dönecez.
pendikte birsey yok ama hava kar topluyor
maltepe 1.5 saattir aralıksız yağıyor. metreyle ölçtük araba üstlerinde 9cm kar var :D
Çayırovada yolda 1 karıştan fazla kar var ve hala yağıyor , delindi mübarek
Çekmeköy Reşadiye de 15 cm i geçik kar var akşam ormanı yakmazsak mangal resimlerini atıcam :D
Bu kadar soğuk içeren bi sistem zor gelir
Lakin yağışlar DEK olduğu için bölgesel oluyor iyi yağış yapar ama sinir bozucudur..
uzun vadeli siklonik olsa idi şu an evden çıkamazdı tüm İstanbul
Avrupa yakası nerdeyse komple Anadolu yakasını kedi gibi izliyor tık yok :)
İStanbulpark fenalar fenası
İstanbulpark'ın içinde hayat durdu :D
Ya beyler foto,vidyo bişiler koyuverin gelemeyenlerin ameli körlensin :D
aynen fena yazacağınıza resim atın :D