Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Emir öncelikle bizi hem bilgilendirdigin icin hemde heycanlandirdigin icin sagol
Pazartesi sabah 5 gibi istanbuldan karayolu ile bursaya gidicem hava sorun yaratirmi ? Sabah 8.30 gibi dağda olmus olmayi planliyorum
SC
istanbula gelicegim gun soguma basliyor burdan sonra koymaz sanirim ben boyle soguk gormemistim emir dedigin kadar cikti![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Anlaşılan o ki 10-20 Şubat'ta her yer iptal olacak. Mart ayı için Eskişehir tahminlerin nelerdir?? Şimdiden teşekkür ederim.
Real Cars, Real Roads.
13 şubat istanbul-ankara yolu hakkında bilgi verebilirmisiniz?
her gidişin bir dönüşü olacağı için 15 şubat ankara-istanbulda önemli![]()
İstanbul Kar Tahmincileri, şöyle bir paylaşımda bulunmuşlar.
Sence poyraz olasılığı ne düzeyde olur?
"Yağışlı sistem çok güçlü ve dönüş hareketi ile özellikle Pazartesi ve Salı günü rüzgarın hızını 80-90 km çıkartıyor. Yönü konusuna gelince işte rüzgar bu konuda kararsız. Biz olmasını ümit etmemekle birlikte Poyrazın ağırlıklı olacağını düşünüyoruz. Zira Aralık ayında karşılaştığımız benzer bir durumla yağışlar kar olarak başlamış ilerleyen saatlerde Poyraza dönenen rüzgar Karadeniz’in ılık havasını bize pompalamış İstanbul bu sistemi bol soğuk ve bol yağmur ile atlatmıştı.
Tahminimize gelince;
Pazartesi sabah erken saatlerde kuvvetli karayel eşliğinde kar yağışının İl genelinde etkili olmasını ancak akşam saatlerinden itibaren rüzgarın poyraza dönmesini bekliyoruz. Yağış son modellere göre çarşamba akşam saatlerine kadar etkili ve sürekli şekilde devam edecek. Bu periyot da İstanbul sıcaklıkların sınır değerlerde olması nedeni ile rüzgarın yönüne göre bölge bölge değişecek yağış çeşidine maruz kalabilir. Bu durumdan en çok kentin merkez ve alçak rakımlı bölgeleri etkilenecektir.Ancak rüzgar yönü yıldız ve karayel olarak devam ederse İstanbul son yılların en şiddetli kar yağışlarını alarak bir kar afeti yaşayacaktır.
istanbul biraz sınırda gibi, ama cidden körfez yalova bursa hattı eskişehir batısı efsane olabilir![]()
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Emir 19-20 şubatta istanbul nasıl olacak ?? Bursa pazartesi sabahı nasıl olacak kar yağışı var mı bi gelişme ??
Sanırım ıstanbulun yukseklerınde kar cok olucak,kavacık gııbı. Dıger yerler sınırda kalıcak sanırım...
Ama ızmıt tarafı daha sanslı olucak yıne...
arkadaşlar 12-13 şubat gibi bursa-balıkesir-manisa-izmir güzergahında durumlar nasıl olur bilgisi olan var mı
twitter: sedatmert10
instagram: sedatmert10
web: bursapower.com
Salı öğlene kadar ben kar beklemiyorum. bugün ara ara yer yer yağar. Yarında gene aynı Ama pazartesi öğleden sonra donunuza kadar ıslatacak çok çok yağmur bekliyorum bütün istanbulda. Özellikle kuzey istanbul ayazağa, kilyos, zekeriyaköy, polonezköy, şile su baskınlarına dikkat. Gerçekten çok fena vuracak yağmur. Ve sıcaklıklar düşük. soğuk duş etkisi toprağıda soğutacak karın daha çabuk yerleşmesi için. Ptesi gecesi peak yapacak yağmur konusunda. Alçak kesimlerdekiler gece uyuyamayabilir su baskınlarından dolayı. Ciddi ciddi alarm veriyorum ben. Salı sabah yağmur aynı şiddetle devam. Öğlen bir anda kesilecek 1-2 saatlik ooh bitti derken Salı öğleden sonra batı ile girmeye başlayacak kar. Forumda zaten görürsünüz 11 gibi beylikdüzündeki arkadaşlar atıştırmaya başladı diyecekler. Sonrası zaten karakış. Kartal pendik istpark tarafları efsane olabilir.
IN BOOST WE TRUST
Benimde bir sorum olucak, 13-14 şubat çok mu kötü olucak? ***** sevgililer günü
Saygılarımla
Tekirdağ salı sabahı bembeyaz uyanabilir bi değişiklik olmazsa.
IN BOOST WE TRUST
Çarşamba bişey yok. İstanbul çevresi yağmaya devam edecek.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)