kar filan diye triplerdeyiz ama yenimahalle-söğütözü arası ana caddelerde buzlanma çok fazla kayıyor araçlar.
kar filan diye triplerdeyiz ama yenimahalle-söğütözü arası ana caddelerde buzlanma çok fazla kayıyor araçlar.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
sabah 6ceyrekte hanimi servise biraktim, arabanin sadece on lastikleri duz gidiyordu![]()
If you have no LAG, you have no turbo..
emirin cm tahmini tuttu arkadaşlar genel olarak bakarsak. Yerlerin tutmamasının nedeni önceki lodosun kalıntıları. Ama araba üzerilerine baktığınız zaman 20 cm civarı kar var. Bundan sonraki sisteme kadar marmara lodos vs yemezse ki gözükmüyor o zamana kadar hediklerinizi falan hazırlayın değil araba ile gitmek yürümek bile çok zor olacak.
IN BOOST WE TRUST
Emır'ın cm tahmını tuttu arkadaslar,yılbasından az olmakla bırlıkte 10-15 cm kar yagdı.yerde tutmayısının sebebı ıse yeryuzu geregınden fazla ısındı. Gece 2:30 gıbı kar yerde tutmaya baslamıstı,***** soguklukta nıhayet yeterı kadar dusmustu ama arkası gelmedı. Meteorolojı ıstanbulu persembeden ıtıbaren kar gosterıyor ama ***** 1cm yagsa bıle kar dıyor bu zaarlar. Gercek kar 222 yada 23'unde mı gelıcek kardesım ve bu sıstem ne kadar bırakıcak?
Kayakçı boardçu bir soru
Hiç -15 -20 derecede kaydınızmı.Haftasonu bir tek şansımız uludağa var bir daha gitmemiz pek mümkün değil gibi..
-15 -20 derece böyle güzel sağlam sıkı şekilde gittikten sonra ne kadar çok sıkıntı olur onu merak ediyorum daha önce bu derecelerde tatil yapan varmı?
Dağda sis ve tipi olmazsa -20 C iyidir, birşey farketmiyor. İyi içlik, sağlam mont pantalon mühim o ayrıAçıkta kalan noktalar soğukta kavruluyor, suratı falan da kapatıp Kylo Ren gibi kayarsın
![]()
2-3 ocakta kartalkayada -22 derecede kaydık.
güneş vardı ilk başta. bir sorun yoktu, sadece telefona bakmak için eldiveni elden çıkartıp iki dk telefona baktığın anda eller çatlamaya başlıyor inanılmaz kuruyor..
üstümde bir tshirt, üstü ince kazak, üstü polar, üstü kayak montu , boğazımda atkı, kafamda full bere, ve gözlük ile tüm yüzüm kapalı şekilde kaydım.
yanlız güneş gittikten sonra çok tatsızlaşmaya başladı, ciddi soğuk oldu.. telefonlar zaten çalışmıyor o soğukta, %80 şarjın var bir bakıyosun kapanıyor.. herkes cafeye gelip şömine önünde telefonunu ıstıyordu![]()
thy bilet satışta çalışıyorum atatürk havalimanında şu anda burası normal bir günden çok daha sakin iptaller işe yaradı
İtü mail atmış; Cuma gününden itibaren her türlü şarta hazırlıklı olun' falan diyor.
Dalga mı geçiyorlar, trolleniyor muyum emin değilim.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
bizim okulda 2 gündür iptal ediyor herşeyi , normalde huyları değildir![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gfs ecmwf gem ukmo bütün çıktılar 24-27 arası -10 ile -18 arası değişen veriler veriyor 1500 metrede. dek yağışları da bu sistemle gelicek; bu seferki kar şu anki kardan daha iyi olacak o kesin, ama bütün merakımız şubat başında gelecek sistemde bakalım orada neler olacak. metanetli olun dostlar cumadan sonra yine iyi kar alacağız (bu dediğim istanbul için tabiki)
arka sislerini yakanlara....
Psn: theace85
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)