bizimki sevindirik olucak yine
![]()
Son Dakika : Kurtköyden bildiriyorum.
Burada kış çok sert geçiyor. Tipi nedeniyle görüş mesafesi 50 metre civarında. Minibüse bineli 15 dk oldu. 2 km bile ilerleyemedik. Yolda kalan arac sayısının haddi hesabi yok. Rampa aşağı inişlerde araçların son duragi kaldırımlar oluyor. Uyarıları dikkate almayan araç sürücüleri oldukça pişman görünüyor. Hah tuzlama aracı görülmüş. Allah yolunuzu acık etsin.
Hayırlısı be gülüm
BİRİ 911 i arasın z.burnunda mahsur kalmaktan cok korkuyorum açlık sefalet diz boyufırında ekmek 2,5 tl oldu
sımdı dısardan geldım aracı otoarktan cıkarttımm ve aynen gerı koydum yerıne sonra arda geldıı gece dısarı cıkabılırız![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
yeşilköy balta girmemiş orman.. arkadaş yolda yürümekte zorluk çekiliyor :d Nişantaşı tam elit zemtmiş hiçbişey yoktu kaldırımlarda yollarda![]()
Ataşehirde yağış hala devam ediyo ara yollar bembeyaz sıcaklık -3 derece.
kayışdağı bitik sakın gitmeyin ataşehirin yüksek yerleride k.bakkaköyde öğle
çömlek cukuru cok kotu çömlek çukurunun fikirtepye cıkan yer buz zor cıktım ilk defa subaruyla bukdar kaldım asagı ınemedı kız arakdasım kaydı düştü okadar
dikkatlı olun bu kardan öte buz![]()
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
Artış bekleniyormuş kar yağışında bakalım sabah nelerle karışlaşıcaz ama mükemmel bir görüntü oldu kazasız belasız herkes ewlerine yerleşir umarım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)