sabah incirlide ufak ufak atıyordu araba 2 derece gösteriyor umarım aksama kadar yağmaz karda araba sürmekden huylanıyorum
sabah incirlide ufak ufak atıyordu araba 2 derece gösteriyor umarım aksama kadar yağmaz karda araba sürmekden huylanıyorum
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hava durumu tahminlerine bakmadan,şahsi fikrimi söyliyim balkanlar fatihi olarak
bugun burda hava feci derecede ayaza çekmiş durumda..normalde 3-5dk'da arabanın camındaki buzu kazırdım cıkardım yola..bugun resmen saatler surdu.GEce feci ayaz yapmış..
Oldu da bugun gün içinde veya,gece soguk burdan oraya gelirse.edirneden beylikdüzüne kadar aşırı kar yağışı beklentim var
şimdilik bu kadar,söz sende seko![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Hadimkoy, guzelce, kumburgaz ilk yagdiginda feciydi.. Simdi yer yer buzlanmalar var, arada sirada 5 dk soyle ufak ufak yagiyor birakiyor.. Yagsada ciksak : D
Ilk yagistan goruntuler : D
Kar yagarsa buralara ugramayin : D Kar lastikleriyle bizim sitenin zirvesine ulasan sayisi ciddi az, herkes arabalarini girise birakmis. Yolda S serisi Merc iten takim elbiseli abiler falan vardi..
helal olsun valla bide üstünü açmşsın![]()
Biz hayatı mayaların takvimine göre değil ALLAH ın taktirine göre yaşarız
valla roadstar aracım olsa bende yaz kış üstü açık gezerdimtorpidoda kafaya bir bere tamamdır
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kar yaginca boyle kimil kimil oluyorum
Coni haftasonu kartalkayaya gitmeyi planliyordum seni arayacaktim ama kar buraya geliyormus biz gitmeyelim : D
Aynen oyle, biraz kalin giyinmek gerekiyor : D
Evet arkadaslar cumartesi,pazar,pazartesi,sali kar gozukuyorbeylikduzu, b.cekmece,guzelce, kumburgaz, hadimkoy mevkiilerindeyim
Kar tutarsa eglenmek isteyen cikacak olan varsa goruselim
![]()
hafta sonu yağmasaydı iyiydi sınavımız var![]()
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
Metoroloji bir hafta onceden pazar günü yoğun kar yağışı var dedi.umarım büyük şehir ve ilçe belediyeler ..onlem alırlar yollarda rezil olmayız.
Kar umutları biraz zora girdiPazar akşamı bir ihtimal..
yarın iş çıkıcı cem abinin ordayım lastiklerimi değiştireyimde en azından yollar tutarsa gezme keyfinden mahrum kalmıym
geçen haftalarda azcık yağdığında pzero lar ile buz pateni yaptım resmen![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Alınan son tahminlere göre kombiler haftasonu cumartesi den itibaren vtec açıp, hafta içi salı hatta yüksek sıkıştırmayla çarşambaya kadar uzayıp, redline bile görebilirmiş.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)