Acıbadem altunizade genel olarak heryer erimiş gibi. Kar, karla karışık arası gidip geliyor
Reşadiye köyündeyim burda yerde yaklaşık 20cm kar var ve şuanda tipi şeklinde yağmaya devam ediyor.
Silikon aşağı indi
11 gibi motorla çıktım 6 dereceydi 4e kadar sıfır oldu, 5den sonra sıkı yağdı, şimdi kadosan ataşehir arası ter temiz en kuytu yerlerde ara sokaklar bile eridi.
Programlar bas bas bağrıdı zaten farklı bişey yok hsonu gözlük pijama gezmelere![]()
Bostancı iyicene yağmura bağladı.. Umutlanmıştık geçen seferkinden daha sağlam kar diye, yalan oldu
Bahçeşehir akbatı ve esenkent tarafları temizlemedikleri için lastikleri dandik araçlar kalıyor. Sıkıntılı biraz. Aman aman kar yok ama böyle giderse gece eğleniriz.
Geceye yoğunlaşıcak.Bakın bende elimden geleni yapıyorum ama havadaki 1-2 dereceyi anlık tahmin etmem artık yuh anası moduna girer.. Elimden gelen bu maalesef.Mart 23'e kar soğuk taraftayız.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
beylükdüzü otobana bağlantı tarafı çok fena.. kar küreme aracı gelmese mahsur kalmıştık ..
e-5 avcılara doğru karla karışık yağmura döndü de yollar açıktı..1 derece daha soğuk olsa heryer kitlenmişti silecek yetişmedi yağmura..
iş yerinde arabanın ustu yollar falan kar tutmuştu bakırkoye eve geldim arabanın ustundeki tum kar eridi şaka gibi ehuehu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Yesilkoy carsiya balik atsan yasiyacak su var yolda havadada ne kar ne yagmur garip bisey yayiyo![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)