Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

Konu: Hava Durumu (999 Sayfa olduğundan kapanmıştır)

1. Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadyr said:
    berekete yağmasın diyenler susuz kalınca kıçlarını neyle yıkayacaklar merak ediyorum.
  2. CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CenkB said:
    Kıçımızı silmeye suyu buluruz teşekkürler dert ettiğin için.
  3. Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Redfish16V said:
    bu dönemde yağış alınmazsa yazların derdi çok olur.1hafta su akıp 1 hafta akmadığı günleri unutmadık.mayıs'a kadar yağışlı süreç inşallah devam eder.etmelide.. ister sevin ister sevmeyin.
    Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
    Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
  4. Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadyr said:
    Alıntı GSİ CLUB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu dönemde yağış alınmazsa yazların derdi çok olur.1hafta su akıp 1 hafta akmadığı günleri unutmadık.mayıs'a kadar yağışlı süreç inşallah devam eder.etmelide.. ister sevin ister sevmeyin.
    Korktugum Allah boyle cahillerin duasini kabul ederde bizde yanariz susuz kaliriz bundan korkuyorum.
  5. Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Redfish16V said:
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Korktugum Allah boyle cahillerin duasini kabul ederde bizde yanariz susuz kaliriz bundan korkuyorum.
    cahil vb diyipte kimseye tahrik etmeyede gerek yok Doğa ve geçmiş yıllar bize mayısa kadar yağış alınmalı diyor,bu olur veya olmaz o işin takdiri ilahi boyutu.Herkes kendince mevsimler arzularda bulunabilir mühim olan bu arzuylar saygı çerçevesini aşmayıp kimseyi tahrik etmesin.
  6. Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kadyr said:
    Dogru diyosun kardesimde bazilari tahminden ote taktiri ilahiye karisir gibi oluyor. Her mevsim bu ulkede yasanmali zaten 4 mevsim geciren bir ulkeyiz. Yagmuru sevmiyorsan yazi beklicen cok basit bence
  7. CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CenkB said:
    Ben sadece yağmuru karı sevmiyorum. Biz istemiyoruz diye yağacak yağmur-kar duracak değil. bu ufacık şeyi büyütmeye gerginliğe gerek yok.

Bilgiler için teşekkür ederim tekrar. Artık senin yorumlarına bakıp program yapmaya başladım
  8. edemirbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

edemirbas said:
    Merhaba, 24-26 Mart arası Çanakkale'de olacağım, bisiklet turu var. Fakat hava nasıl olur bilemiyorum ona göre kıyafet almam gerekebilir, bu tarihlerde nasıl olur acaba Çanakkale?
  9. Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Redfish16V said:
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben sadece yağmuru karı sevmiyorum. Biz istemiyoruz diye yağacak yağmur-kar duracak değil. bu ufacık şeyi büyütmeye gerginliğe gerek yok.

Bilgiler için teşekkür ederim tekrar. Artık senin yorumlarına bakıp program yapmaya başladım
    ben rica ederim,kesinlikle gerginliğe gerek yok

Alıntı edemirbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba, 24-26 Mart arası Çanakkale'de olacağım, bisiklet turu var. Fakat hava nasıl olur bilemiyorum ona göre kıyafet almam gerekebilir, bu tarihlerde nasıl olur acaba Çanakkale?
    herhangi bir yağış yok
  10. BarışSever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BarışSever said:
    takvimde koca karı soğukları yazıyor 2 hafta daha soğuk olursa olur sonra bahar geldi zaten leyleklerde geldi
  11. painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

painkller said:
    bu tarz konularda bile gerginlik yaratanlara benden

ayrıca @GSI club ellerin dert görmesin. Sayende artık arabayı yıkadıktan sonra yağmura yakalanıp üzülmüyorum.
    TR - B13
  12. Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Redfish16V said:
    Ne demek rica ederim,gerginlikte yok şurda havamız güzel olsun bari şu kötü giden gidişatda şu konuda moral bulmaya çalışalım terzi kendi söküğü misali bende kendi aracımı yağmurdan kaçıramıyorum..Brandayı çıkarıp 2 dklık yere gidiyorum bi bakmışım sel olmuş..
  13. CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CenkB said:
    Ne demek rica ederim,gerginlikte yok şurda havamız güzel olsun bari şu kötü giden gidişatda şu konuda moral bulmaya çalışalım terzi kendi söküğü misali bende kendi aracımı yağmurdan kaçıramıyorum..Brandayı çıkarıp 2 dklık yere gidiyorum bi bakmışım sel olmuş..
    28 mart-3 nisan arası hava nasıl? İstanbul-izmir, İzmir- İstanbul yapacağım da?
  14. Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Redfish16V said:
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    28 mart-3 nisan arası hava nasıl? İstanbul-izmir, İzmir- İstanbul yapacağım da?
    30 mart gecesi ile 31 mart gecesi arası ciddi soğuk ve yağışlı.2 nisan öğleden akşama kadar soğuk ve yağışlı.Yükseklerde yağış kar bile olabilir.Kısacası soğuk - yağış genellikle hakim.Çok yüksek rakımlarda buzlanma ve kar görülebilir.tabi şu an değişime çok açık.. 25-26 mart gibi tekrar bakmak gerek
  15. CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CenkB said:
    30 mart gecesi ile 31 mart gecesi arası ciddi soğuk ve yağışlı.2 nisan öğleden akşama kadar soğuk ve yağışlı.Yükseklerde yağış kar bile olabilir.Kısacası soğuk - yağış genellikle hakim.Çok yüksek rakımlarda buzlanma ve kar görülebilir.tabi şu an değişime çok açık.. 25-26 mart gibi tekrar bakmak gerek
    Teşekkür ederim. O tarihlerde tekrar hatırlatayım o zaman.
    Gerçi bursa-manisa-izmir şeklinde gideceğim için buzlanma-kar yağışı olmaz sanırım. teşekkür ederim.
  16. powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powERS said:
    Dostum selam,

İzmirde durum nedir bu hafta mesela yağış varmı ? sanırım çarşamba olacak gibi gösteriyor ama tahmin senden

Çatı işi var acil yaptırılması lazım. Zaman kolluyorum açarsak birde indirirse, işte biz o gün tükeneceğiz

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
  17. Redfish16V - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Redfish16V said:
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum selam,

İzmirde durum nedir bu hafta mesela yağış varmı ? sanırım çarşamba olacak gibi gösteriyor ama tahmin senden

Çatı işi var acil yaptırılması lazım. Zaman kolluyorum açarsak birde indirirse, işte biz o gün tükeneceğiz
    21-22 mart arası temiz.22'sinin akşamında lokal geçişler var.geniş bir zaman dilimi ise ; 22 mart akşamdan sonra 28 mart'a kadar temiz.. Kolay gelsin
  18. powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

powERS said:
    21-22 mart arası temiz.22'sinin akşamında lokal geçişler var.geniş bir zaman dilimi ise ; 22 mart akşamdan sonra 28 mart'a kadar temiz.. Kolay gelsin
    Çok güzel ozaman 23 28 arası bu ısı yapmak lazım. teşekkürler.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
  19. mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

mikelazi said:
    ben her nedense 23nisan-19 mayıs larda hep üşüdügümü hatırlarım.