Cidden değişik havalar yani sıcak rüzgar falan Eskişehir için,bu havalara göre dolu,sağanak ihtimalleri de artar gibi geliyor önümüzdeki dönemlerde ama bi ara genel bi yorum alabilirsek fena olmaz aslında![]()
Kış lastiklerini çıkaralımmı artık bu neya?
Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?
Kış lastiğini çıkardım ben, çıkardığım gün kar düştü biraz. Ama şu an 13-14 derece, zaten evin önünde yatışta.
Uzun yol gitme ihtimali yoksa bence çıkartılabilir.
Havalar az ısınınca şortlu gezen gibi oldum![]()
bence en azından mart sonu beklenmeli, özellikle aksam gece yolculuklarında 7 derece altına inerse yaz lastikleri riskli olur
K.Atatürk
barajlar %90 larda ,daha nisana girmedik yaz öncesi fullenirler
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
emir nerlerdesin ? mart ayı ve nisan ilk haftasına kadar genel bir hava tahmini yapabilir misin? olur mu bi 90+ supriz gol ??
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
@GSİ CLUB 17-18 Mart icin istanbul tahminin nedir haftasonu bi İstanbul yapalim diyoruzda
Emir, 28 Nisan'da düğünüm var ve 30 nisan-5mayıs tarihleri arası bodrumdayım. Durumlar ne olur![]()
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
yaza erken giriyoruz galiba ? Geçen sene bu zamanlar kalın montlarla gezerken bu hafta tshirt şort ile gezdim valla (gündüz) Var mı sıcaklıklarla ilgili bir tahmin ?
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)