Formula 1 taraf-ı nasıl acaba aksiyon yaşatır mı![]()
Formula 1 taraf-ı nasıl acaba aksiyon yaşatır mı![]()
Mitsubishi Colt 1.3 Elegance 1.3 AMT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Lancer SportSedan 1.6 AT
Mitsubishi Carisma 1.6 Avance SR MT
Mitsubishi Colt 1.3 Instyle SR Amt
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Ibb kameralarını dolaşıyorum , çekmeköy 3. Köprü yolu çevresi gayet güzel yağmış , yenibosna halkalı arasi e5 durmuş
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Beylikdüzüne annemi bıraktım ara sokaklar gayet keyifli elim el freninde gittim yaniama yazlıkla olan sıkıntı yaşar
Balkanlar'dan geliyor sanırım. Ataşehir baya yağdığı 3 saat oncesı burada hafiflemişti. Hanım uyuya kaldı alkol de yok. SMS çıkacak ortam oluşmadı henüz.
tutmaz demiştim ama nasıl yağdıysa öğleden sonra şuan beylikdüzü 10-15 cm kar araçların üstü![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
Abartisiz söylüyorum beylikduzunde bilegimle dizim arasinda birikim yapan noktalar mecvut. Ortalama 10-15 cm civari kar varcogu yorumcunun yanilmasina sevindim
![]()
Arabaların üzeri tamam. Toprak çim örtüsü ok. En zor tutan balkon demirleti üstü bile tütmüş. Gel gorki kurtkoyde yerde bir şey yok. F1 bir tık iyi olabilir.
Ümraniye baya yağıyor. Durmuştur die gidip arabayı garaja sokayım dedim, daha şiddetlenmiş.![]()
Instagram: mutusgarage
Kurtköy hafiften tutmaya başladı site içi. Yağış bir kaç satır şiddetli. Sanırım öncesinde yerlerin ıslak olması ve yeterince soğuk olmaması tutmasını zorlaştırıyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)