Teknosa olarak kapalı kutu sadece Sivas mağazasında görünüyor. tabi ikisini birden teşhire açmışlarsa bilemem ama sanmıyorum.
Teknosa olarak kapalı kutu sadece Sivas mağazasında görünüyor. tabi ikisini birden teşhire açmışlarsa bilemem ama sanmıyorum.
.
Teknosada baska magazada gozukuyorsa en yakin olana git magazalar arasi transfer yapiyorlardir
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sen akşam gel ben sana 5500 de film izleteyim,ama senin gece 12 de işin çıkabilir çağıranın çok olur senin![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
bende z5500 arıyordum fakat bulamadım sonra aynı ses çıkışı olan z906 yı aldım.iyikide almışım bass z5500 bass ndan daha ufak daha az yer kaplıyo.İkisininde rms ses çıkışı 505 watt.Z906 alman senin için daha iyi olur sonuçta yeni ürün.
Not:He tabi kullandığın ses kartıda önemli.Ben pro bir ses kartı kullanıyorum.Thx de destekliyor.
Selcuk ben astoria electroworld deyım,
bizde 2 tane olucak bır bakıyım 2 taneden bırtane yaparız olmadı durumuna gore.. 1 teshırdı yenı modelı geldı kaldırdık ben ıncelıerım gun ıcınde bırde stoklara ben bakıyım belkı buluruz temız bırseyler![]()
ya sorma oraya fena uyuz oldum müşteri hizmetlerini aradım 2 tane astoriada var dediler mağaza numarası istedim vermediler bende atladım gittim oo bi baktıkki ikiside teşhirmiş biri stanttan düşmüş biri bası patlamışanasını satıyım o kadar yolu o trafikte boşu boşuna gittik geldik sen bulabilirsen valla ne diyim dile benden ne dilersen
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)