bana da v16 motor gibi geldi sesi çok başkaydı, sesin başka olma ihtimali büyük..
Printable View
Filmden otomobil dışında aksiyon filmi beklentisiyle gidilirse gayet güzel bir filmdi bana göre.
yukardada yazıldığı gibi 2 sahne dışında abartı birşey göremedim.
kesinlikle zaman kaybı olduğunu düşünmüyorum izlenmeyecek berbat bir film diyenler ne bekliyordu anlamadım.. Fragmanlardan az çok belliydi zaten.
7. filmi yani tokyo nun devamını çok merat ettirdi..
İzlerken Keyif aldım. son sahnesi fazlası ile merak uyandırdı. güzeldi bence..
aynen öyle hatta başroldeki elemanla drift yapıcaklardı sanırım.zaten büyük bi ihtimal dom hanı öldürenler hakkında bilgi ve intikam almak için tokyoya gitti gibi göstericekler bana kalırsa.
biliyorum abd yapımı bi film ama londra sokaklarında american araçlarını görmektense avrupa araçlarını tercih ederdim.
Filmin senaryosu tam beklediğim gibi çıktı. 3. olarak çekilen Tokyo driftin aslında son film olduğunu söylüyordum (daha yeni çekildiğinde bile söylüyordum bunu.), öyle çıktı.
Bence 7nin sonuna kadar han görünmeyecek, La'da kendi içlerinde bişeyler olacak en sonda da dom tokyoya gitcek ve seri biticek :)
beyler arka sayfaları karıştırmak istemiyorum muhtemelen film anlatılmıştır,sinemada türkçe mi alt yazılı mı ?
Alt yazılı..
Film serisi seyrine bakarsak olaylar çok güzel baglanıyor. 4 bitince 5e gönderme yapmışlardı, 5te de Dom'u kurtarmışlardı. şimdi 6. film bitiyor HAN Tokyo'ya gidiyor (ben HAN'ı 4. filmde görünce bu adam nasıl ölmedi diye şaşırmıştım. Halbuki ölmüş) HAN ölüyor, öldüren Jason büyük ihtimal Shaw'ın abisi. DOM bunuda döver sıkıntı yok :D
Film degerlendirmelerim:
Aksiyon sahneleri abartılıydı, normal. Film bu gerçekçilik beklenemez.
Modifiye yine yoktu, filmden artık hızdan çok aksiyon bekleyin çünkü film ölee oldu
Roman :D :D ben hayatımda bu kadar komik olan, g** edilen adam görmedim. Kahkaha attırdı bazı yerlerde :D
Giselle öldü, koydu yine bana bile. 4. filmde de Latie öldü sanmıştım gerçekten üzülmüştüm.
Shaw'ın takımındaki en yapılı adamı uçakta DOM ve Hobbs smack down'la öldürmesi çok fenaydı
7. film dedigim gibi Tokyo'da geçebilir. Dolayısıyla yanlayan Japon araçları görme ihtimalimiz yüksek. Tekrar araçlara yönelmeliler çünkü filmi izleyenler veya fanları artık araç görmek istiyoruz diyolar. dünya genelinde Stance Work tarzı modifiye akımları yayılmışken böle bi araba filminin Modifiyeden uzaklaşması olmuyor.
7yi sabırsızlıkla bekliyoruz...
geçen gece gittim arabalar sesler ekip güzel ama
artık bildiğin aksiyon filmine donmuş çok abartı var zaten son versiyonların hepsi boyle
Imdb de jason statham in ian shaw yani owen shawin abisi rolunde oynadigi ve intikam almak icin geri dondugunu soyluyor 7. film han'in oldurulmesiyle ekibin tokioya donmesini konu alcak bence
6. film de cok abartili olmus dom lettyi supermenin bile yapamayacagi tarzda kurtariyor ucagin kalmasi yarim saat suruyor vs vs
bugün izledim bende..
bence 7.filmde arabadan düşen han ın sevgilisi olan kız ölmemiş olup çıkıp gelicek..tokyoda kaza yapıp yanan rx7 nin yanına gelen jason stadhamda bu londradaki ekipten biri gibi gelip seriyi devam ettirecekler :D
Beklentiyi minimum tutarak gitmiştim ama bu kadar da b_ktan olacağı aklımın ucundan geçmedi. Hiç mi mantık aranmaz . Allah rızası için konuda , karakterlerde , görsel efektlerde mantıklı elle tutulur birşey olduğunu söyleyin de yanılayım . Fragmanı değerlendirdiğinizde yeni nesil ajan mış XxX gibi bir beklentiye girmiştim keşke öyle olsaydı. Benim gibi bir fnf fanatiği bile böyle dumur olduysa vay hallerine ... Hele o pist sahnesi yok muydu ..................................................
sahnelerin bazıları abartıda olsa cumartesi ve pazar 17:30 forum ist matinelerine gittim.
güzel umarım 7 için çok bekletmezler
Bugün izleidm gayet başarılı buldum yeri geldi kahkaha attım yeri geldi vayy be dedim 7 yi sabırsızlıkla bekliyorum seriyi en baştan izlerim bi haftasonu oturup :D
sesler görsellik mükemmel, biraz abartı var ama heyecan katıyor
Dom'un Letty'i havada tutus sahnesine diyecek tek bir lafim dahi yok. 6'dan bence gidecek olanlar cok birsey beklemesin, fakat 7'nin kuyusu iyi kazilmis, sanirim 7 bu isin sonu olacak.
Brian O'conner tekrar FBI ajani olarak geri donebilir..
fılmde olen 2 fılm sonra yasıyor benım merak ettıgım ılk fılmdekı telsızcı arkadasa ne oldugu resimde brian ve mianın arasındakı bıde 7 de ventocu arkadas cıkarsa hıc sasırmam :)
http://www.baybul.com/resimler/Resim...4-resim001.jpg
6 Berbattı
7 için umutluyum :)
biz Antalya da buluşma düzenleyip ekip olarak gittik
30-35 kişi kadar birlikte izledik filmi sadece bu güzelliştirdi.
film izlemeye gittiğimiz en güzel an hatta filmdende kat kat daha güzel an
25-30 kadar hondanın aynı anda otopark çıkışıydı :)
Film artık modifiye filmi olmaktan çıkmış aksiyon filmi haline dönmüş
aksiyon sahnelerinin inandırıcılığı kalmamış
abartılırda bu kadar abartılmaz
zaten o tanktan uçup havada tutup yere düşüşleri yoooohaamuaaaa dedirtti :D :D :D
doğru hatırlıyorum fast furious 4 te filmin 20 dk sında çıkıyor onu benzeten dommuş yanlış hatırmalımışım onu
http://p1306.hizliresim.com/1b/4/nsw8x.jpg
http://p1306.hizliresim.com/1b/4/nswbf.jpg
http://o1306.hizliresim.com/1b/4/nswbz.jpg
Hayatimdan calinmis 2 saat. Serinin en kotu ve sacma filmi olmus.
7. filmi merakla ve heyecanla bekliyorum
çok büyük hayal kırıklığı oldu; Yeter artık sokaklara dönsünler, 1349 mudur nedir kapı numarası o eve dönüp araba yapsınlar, ajanlı sazanlı filmi istesem 007 serilerini izlerim, bana gazlama yanlama içerikli film lazım gerisi boş
bende garip bi takıntı var daha dogrusu merak, filmlerin çevrildiği mahalleler sokaklar semt falan gezmeyi araştırmayı seviyorum bi ara mahallenin muhtarları dizisinede gidip geliyodum :D acaba bu serinin ilk filmindeki ev falan nerededir nasıl buluruz :D torettonun chargerla fışkırdığı garaj falan :D sora hep beraber bulustukları cafe
ben tüm serilerini izlemediğim için bişeyler kaçırdım sanıyorum :) filmde aksiyon çok fazla ama bu gözle bakmamak gerek,saçmalıklar tabi ki var ama diğer türlü de letty'i kurtarması imkansızdı :) mutlaka gidilmeli 7.yi bekliyorum :)
FF7 nin castı;
IMDb: Fast and Furious 7 Cast - a list by seanwhelanbatman
Kadro cok iyi yalniz :) FF6 benim icin de hayal kirikligiydi ama
Eğer doğruysa bu kadro , her seriden biri olacak gibi. Ayrıca Tom Hardy hangi rolde gelecek acaba?