STP +1
Fizik kurallarını irdeleyerek izlenirse zevk alınmaz.:)
Printable View
gidecek olanlar arabalarının duzgun bı yere park etsın fılmde cıkan herkes sacma salak gazlayıp el frenı cekıyo avm otoparklarında. dun gece 11,30 seansına gıttım marmara parkda on dakka oturdum araba mıllet cıksın dıye.
Film gayet güzeldi. Yalnız iki seridir halatla hep bişeyler çekiyorlar. Bakalım 7'de ne çekecekler :D
Jason Statham pazarı karıştırdı yanlız bişi dikkatimi çekti adam ufak araba sürmüyor ya A8 yada S kasa Mercedes :D
abı hervıden jason ortalıgı baya karıstırdı bi sonrakı filim merak edıyorum dom ıle jason karsı karsıyamı gelecek yoksa aileyemı katılacak en cok merakımda olan bu :) on tane senaryo var kafamda bakalım ıkı sene sonra goruruz :)
İzlemeyenleride düşünün beyler.
Spoiler içeren mesaj atmayın arkadaşlar. Gitmeyenler var, bütün zevkini öldürüyorsunuz.:)
şu filmi izleyenler isim vermeseler diğer insanlar daha izlemedi
kendinizi yerine koyun o insanların...
Film gayet güzel izlemeyenlere tavsiye edilir. Bir sonraki filmi iple çekiyorum :D
admlar 7 için temel bile hazırlamıslar yaa :) number bir film daha yapmışlar
az önce filmden geldim 21:45 seansından yok böyle fılm hele o son bolumdekı Jason Statham olan bolum gercekten merak uyandırcı herkesın ızlemesı lazım
henüz izlemeyenleri düşünerek detaylı yazmayacağım ama film gayet güzel. bir kaç sahnede mantıksız olay var ama idare edilmeyecek kadar değil. sonuçta bu bir film.
edit................
serinin en iyi filmi her film de abartı olacak o kadar bence çok iyi mutlaka izlenmesi gereken bir film
Bugun akşam 7 seansiyla izledim kız arkadaşımla beraber, o bile oylesine etkilendi ki anlatamam :)
Aksiyon dolu, usta bir senaryo olmuş. Cok begendim, kesinlkle izlenmesi gereken bir film olmus... Son dakkalarda film bitti sanıp, herkes ayaklanmisti nerdeyse cikiyorduk. Sahneye o an Jason statham çıktı ve herkes yerine oturdu harikaydi :) Bir sonraki seri icin şimdiden sabirszlk başladı
Film güzel, otomobil sahnesi az fakat aksiyon dolu. Bir sonraki film güzel olacak gibi.
Harika söyleyecek başka birşey yok.
Uçak Pisti 50 kilometre !
Film guzeldi keyif aldim ama filimde cok fazla has...ir lan diyen duydum ben dahil dedim ki fantastik bilim kurgu vs. asiri severim ve filmdir bu tabikide olmali derim ama bu sefer acaip abarti vardi :D Ben bi an Dom un HULK SMASH diip yesil deve donusucegni bitisindede MARVEL yazicagni sandim yeminle :D
2 gun ard Arda izledim çok keyifli gercekten serinin en sıkısı diyebilirim..
film çok güzeldi sonunu iyi bir yere bağlamışlar 3 'ü izleyen daha iyi anlar zaten
v10 olduğunu düşündüğüm motor sesine (karting vari aracı kastediyorum), adamlar turbo dizel dedi.
ilk bölüm kotuydu bence zenci kelin 1-2 esprisi harici :D
ikinci bölüm baya iyiydi ama :)
Abartmayın beyler altı üstü birşey dedik filmin tamamını anlatmadık paylaşan arkadaşlara yorumumu yaptım öğrenmek için büyütülcek birşey yok yanlış tavir yapıyorsunuz bence. :)
Han zaten öldü Tokyo Driftte. Tokyo drift 5 ve 6nın devamı. 7 de Tokyo driftin devamı olacak demekki...
giden var gidemeyen var bırakın anlatsın laa :D
Bugün gittik güzeldi film. İlk ff lerin tadını beklememek lazım artık işin seyri değişti malesef. Aksiyon sahnelerinde bazıları cidden abartılıydı.
Hayır sadece aksiyon diyenler flimin başında zaten öfkeli 6 olarak yazdı hızlı kısmını yazmadılar mantığı ise hikayeyi tamamlayabilmek adamlarda bunun farkında.
beyler filme gitmeyin çok net. :) hayalimizdeki gibi kalsaydı keske
artık zaten hızlı ve öfkeli degil sadece öfkeli filmin adı.
aksiyon macera filmine dönüştü araba sesi gazlama kesinlikle yok zaten arabalar gokart bozması vs dökük americanlar yıkık m5 ler. süpermenin bile yapamayacagı şeyleri toretto yapıyo :D abartmıslar
15-16 yasındaki çocuklar bayılır ama bnm görüşüm bu iyi seyirler
daha gitmedim ama gitmeden biliyorum ilk filmin ve tokyo driftin yerini hiçbişey tutamaz