Bende yeni izliyebildim.Abartili sahneler var evet ama film fena degildi.Hele eskiye donus efsanevi 1 den replikler filan iyi hava katti.Geri donduler madem ilk film gibi bisi ceksinler
Bende yeni izliyebildim.Abartili sahneler var evet ama film fena degildi.Hele eskiye donus efsanevi 1 den replikler filan iyi hava katti.Geri donduler madem ilk film gibi bisi ceksinler
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Yeni izledim şimdi hd türkce alt yazı nete düşmüş . macera aksiyon son saniyeye kadar düşmüyor ama abi 20 25 dakika bir ucak pistte gidermi yahuhem begendim. hem begenmedim filmi hızlı öfkeli olarak izlemedim filmin adını yanlıs yazdı galiba film yapımcıları ?. macera ve aksiyon filmi olarak hızledim filmde modifiye nin m harfinin yarısı dahi . yoktu . sadece 1-2 kelime son sahne bizi 7. filme kitledi . bende nerden baglayacaklar bu adam tokyoda öldü felan diyodum
![]()
Sadece o uçan kafa yeter, güzeldi film![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)