1,c180 (AMG olursa daha iyi olur) :D
2,A4 1,8t
Printable View
insignia veya qashqai nasıl olur
insignia 2.0 cdti cosmo siyah veya beyaz renk ya da passat alıcağıma ağzına kadar dolu jetta alırım.
Arkadaşlar alışkanlık tuttuk VW yolunu bugün. Almaktan hemen vazgeçtik. Çünkü asla bizim baktığımız gibi araçlar yok. Adama diorumki highline 1.4tsi passat istiorum--yok diyor, Türkiyedede yok, dışardan gelecek. Ok nekadar beklicem--4 ay kadar, ok sunroofta olsun diorum, hayır ozaman 6-7 ay dio aq ... Tamam salla highline jetta ver, sunrooflu olsun dedim. Yokki o daha vahim dio. Ya arkadaşım zaten passat bile lüks segment değilde, ben bu parayı verip sunroof koyamıommu diom? dizel verelim falan dio. Ula dizel highline sunrooflu, 2 adet 1.4 highline alıo. Yani anlıcanız passatta jettada silindi.
al honda accord her türlü rahat et bir test sürüşü yap zaten alırsın:)
Chevrolet EPICA 2.0 Dizel LT AT 67,066 TL bence çok mantıklı bir araba gorunus v.s cok guzel ve full.
Zaten Accord kullanıyorum, alt takımı *** gibi. Sevmiyorum japonun laka geçişlerindeki durumunu. Tip olarak 10 numara, motor olarakta ama gerisini koyver.
vw konusunda çok haklısn abi artık yolda gorduğum passat ve jetta sahiplerini şanslı goruyorum haha :D
jet diyorsun daha sozunu bitirmeden 4 ay çıkıyo satıcının azından
ben genede volvoyu bayide gidip bi inceleyin diyorum :D
Bu arada 63.000 tl ye scirocco vardı satılık, onada şaşırdım. Ucuz değilmi ya
Orası zevk meselesi tabi,ama fiyat performans acısından mantıklı. Bana kalsa direk VW CC bakarım bisure kullandım inanılmaz derecede dikkat cekici ve keyifli bir arac. Yani burda saydıgımız hic bir araca(mercedes-bmw v.s dahil) onun kadar ilgi gostermiyorlardır eminim.:)
Passat cc leri şimdi inceledim alayı sunroofsuz. Arkadaş lüks araba deyimi hakikaten değişmiş ya. Allahın çinlisi b segmenti araba bile yaparken sunroof koyuyo artık.
Heralde beklememek için cam tavansız alıyor insanlar,ama kapıların filan direksiz olusu cidden cok karizmatik.:):cool:
Volkswagen Passat CC 1.8 TFSİ 2010 Model 80.900 TL Galeriden satılık ikinci el Füme renk - 71238842
Volkswagen Passat CC 1.8 TFSİ 2010 Model 82.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 69505131
Volkswagen Passat CC 1.8 TFSİ 2011 Model 86.000 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 71005737
Volkswagen Passat CC 2.0 TDİ 2010 Model 93.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 70429267
Benim görüşürüm, 55.000 tl 1.4 tsi comfortline alın 2. el 10000 km geçmemiş. Geri kalan para cebinizde kalsın, passat kullanışlı, seri, konforlu en önemlisi mütevazı.
Passat cc fiyatlarini gorunce 3-4 yasinda e92 320d daha mantikli gelmeye basladi. M paket ve sunroof 85.000tl den basliyor. Hatta 320i ler 75.000tl civari