Oda mantikliymis, kardesim sagol
Printable View
Oda mantikliymis, kardesim sagol
abi al bundan işte her türlü gideri var:)
Porsche / Cayenne / S / 2004 PORSCHE CAYENNE S sahibinden.com'da - 71072270
cayenne de güzelmiş :)
tarkan abi bi 508 e bak derim ekonomik ve kaliteli bir d segmenti.ihtiyaçlarını karşılayacak zengin bir donanım listesi var.siyahıda çok güzel duruyor.stock hali leylek ama hele biraz yere basılsa jilet gibi bir yönetici arabası olur :D:D
Tarkan bence iş için kallavi araç istiyorsan kaçmasıda önemli değilse buna bir bak bence. Donanımı ve rahatlığı inanılmaz. Ses bile çıkmıyor istersen yolda toplantı yap.
Volvo S80 1.6 D 2010 Model 79.800 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 70696737
Abi maaşallah bak bu aklımda yoktu. Ben kaçsın istemiorum. İyice manyak oldum basma hevesinden. Bakıyorum normaldede- anormaldede 200hp altı araç kullanmaz oldum. İstemiyorum artık hızlı araba. Hem araba gitmeyince belli süre sonra insanın basasıda gelmio.
volvo harikaymış
Bence bu bu D segmentinin krali A5 sportback. Ama fiyat ve motor seçenekleri size uyarmi bilmiyorum
a6 audilere bakılabilir bence
Audi A6 da a5 de 100.000tl sınırının üzerinde. O nedenle bizi kasar
Subaru Legacy 2.0 TD Elegance 2009 Model 58.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 71475990
diesel subaru legacy
Subaru Legacy 2.0 Elegance 2010 Model 64.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 71354104
olmadı yeni benzinli subaru legacy özelliklerine göre çok ucuz arabalar ama ikinci el sıkıntısı var
s80 1.6D'den ziyade volvo tercih edilecekse s80 2.0D'yi tavsiye ederim, süper kaliteli ve keyifli bir araç. cruise controlde hızını kendisi öndeki araca göre ayarlıyor, öndeki ile takip mesafesini aşarsanız uyarı veriyor vs. gerçekten çok hoşuma gitmişti :)
İc dis s line bir a4 sahane olur 2009-2010
Bu yanılgıyla bizde çok düşündük.
Lagunalar ucuz vs. diye.
Privilege + TeknoPaket 59,500'e aldık.
6 Ay sonra 58.000'e sattık ÖTV zammından sonra 60-61'lere alıcı buldu.
Aynı donanımdaki 508 ile arasında 8000 lira fark vardı biz alırken.
Satma sebebimiz ticariydi bizim ; Suriye olayları işimize sekte vurdu ona göre plan yapıp almıştık ödeme problemi yaşamayalım diye sattık.
Şimdi baktım Fiyatı 70 bin lira olmuş :S
eksi kasa bir vouge alıp 10.000€ ya 2011 görünüme kavuşturuyorlar prejtij ve rahatlık !!
Bence passat verıcegın paraya Skoda Super b tercıh ederım. kesınlık ile.
bahsettiginiz motor d3, 80.000 e alamazsiniz :) donanimda acc, standart donanimda yok. onuda genellikle premium+advance paketin üstüne ekleyip satiyorlar. en full u oluyor o donanimlarda.
s80 1.6d ler satisi durdurulmadan önce ex-volvo kullanici indirimiyle 82bine geliyordu metalik renk+müzik sistemli arac. o zaman alsaydik zarar etmeden satardik ne güzel :D
ayrica s60 in tek donanim paketli dizel veya benzinlisi alinabilinir. yakin zamanda powershift+1.6d ler gelecek. otomatik dizel istiyorsaniz bekleyebilirsiniz.
bende d sinifinda araba arastirmistim almadan önce. gerci sw istedigimizden model kisitliydi ama en mantiklisi 508 gelmisti. passatlarin fiyatlari ucuk vede sacma bir bekleme süreleri var. c5 ve mondeo kasa degistirecek.
0 istediginiz zaman 508 ve superb mantikli geliyor. 80binin biraz üstüne allure donanimli 508 sedan alabilirsiniz. farkli olmak isterseniz sw sini öneririm
inş şu s60 ın 1.6d powershift olanı uygun fiyatlı gelir :D
Accord 0 olanı 95.000, aynı ekipmana sahip 3 yaşındaki aracı 50.000TL Bu yüzden alırsam sıfırını almam.
Avensis 95.000tl dizel ama çokcada sevdiğim bir araç değil.
Farkına vardığım bir ayrıntı, artık Mercedes ve BMW gibi araçlar diğer arabalardan okadarda pahalı değiller.