Geçen pazar aracımı altunizade'de bulunan araba pazarına satışa koydum. 2 tane ciddi müşteri geldi, telefonumu falan aldılar. Öğlen 1'e doğru 2 kişi geldi baba ve oğlu, araca baktılar beğendiler. Kendi araçlarına pazara girerken birisinin talip olduğunu 100 lira kapora aldığını pazartesi satışı yapıp, öğlende benim aracımı alacaklarını söylediler. Tamam dedim. Oğlu arabayı test etmek istedi sanayiye baktırmaya götürecekti tamam dedim gel götür bindi arabayı da beğendi ancak sanayi kapalıydı o gün. Ben pazara geri döneceğimi söyledim, onlar ise araç söylediğin gibiyse baktırıp kesin alıcaz dediler ben de bu söze güvenerek pazardan çıktım telefonlarımızı falan aldık. Babası üniversite hocasıymış bana da kartını verdi bu nedenle bir güven duydum kapora istemenin ayıp olacağını düşündüm kapora almadım. Ertesi gün pazarda numaramı alan diğer eleman aradı nakit parayı hazırladığını söyleyip satışı yapalım dedi, ben ise verdiğim söz nedeniyle başkasına sattım dedim. Elemanda bundan sonra 5.000 tl ucuz versen almam dedi kapattı. Kendimi çok kötü hisettim.Pazartesi bekledim, akşama doğru aradı babası beni, ruhsatta problem çıktı noterden satışı gerçekleştiremedik dedi. Tamam dedim trafikten halledin beni arayın satışı yapalım, üstü kapalı hallederiz dedi telefonu kapattı. Bugün oldu çarşamba akşama ve hala bir telefon edilip bilgi verilmedi bana. Ben kar olduğundan üstüne pek düşmedim mevzunun. Bari beni arayın deyin ki böyle böyle durumlar oldu iş aksadı şu gün satışı yapalım. Ne yapacağımı bilemiyorum kişileri arayıp rahatsız etmek de istemiyorum. Çok değişik duygular içerisindeyim... Sizden akıl istiyorum ne yapayım?
edit: özet geçemedim kusura bakmayın