Benzer bi durumda geçen hafta ben yaşadım (sahibinden.com un son zamanalrda yaptığı bazı kısıtlamalardan haberiniz vardır belki ayda 1 ilan başkasının accountundan verirken sadece onaylanan numaranın verilmesi gibi..)
Adam akşam aradı sabah geliyorum arabayı almaya dedi son ne olur dedi Ankaradan gelicem ilk arabam olucak vs. dedi bende buraya gelip mırın kırın etmeyeceksen benide işimden etmeyeceksen son oluru bu olur dedim ki adama el freninin yayının gevşek olduğuna kadar söyledim tamam ilanı kaldır kesin aldım arabanı dedi..Adamın sözüne güvenerek ilanı kaldırdım kapoarada istemedim kaldırmadan arayan 2 kişiyede araç satıldı dedim adam ne verdiyse 250 daha fazlasını veriyim dedi yok dedim satıldı.
Adam sabah geldi babasıda yanında baktı etti bana 89 model arabanın boyasını sorguluyo bide orda zaten iyice canım sıkıldı yok bize gelmez sağol dediDedim sen ne diyosun yaa kesin aldım dedin bana ilanı kaldırttın sözüne güvendim kapora bile almadım senden mal seninse para benim dedi
Nevrim döndü yanımdaki arkadaş zor sakinleştirdi dedim paranıda soyunuda sopunuda başlattırma şimdi git ne b.k yersen ye dedim.
Sonuç: Başkasının accountundan satma çabaları numara koyamama alıcı kitlesinin orta yaş olması nedeniyle sahibinden üyesi olmaması ve numara olmadığı için arayamaması bu nedenle arabanın 5 günden beri hala satılmamış olması...
Yani bu devirde almakta satmakta çok zor ne milletin lafına sözüne güveniceksin nede gözünün yaşına bakıcaksın..