User Tag List

Sayfa 2/8 İlkİlk 1234 ... SonSon
140 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kedilerden anlıyanlar yardım ltf ...

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mar1lyn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkür ederim yorumlar için şimdi öncelikle sokak kedilerine geleyim evim çok ufak ve kedi bile sıkışabilir şuan ondan çekiniyorum dolayısı ile cins ve evcil ırklı bir kedinin daharahat ediceğini düşünüyorum burda arakoyde tek odalar biraz ufak bir arkadaşım aldı ölmek üzereydi kedi şimdi domuz gibi çok sağlıklı ama evde çok sıkıntılı birde mecburen kısırlaştırdılar resmen gittiğimde düşman belliyo beni ya tüm sokak kedisi sahibi tanıdıklarım yanlış yetiştiriyorlar yada onların içinde sonmek bilmeyen bir ateş war bnm laptopumu devirdi dokunmasını istemediğim için arkamı donerdonmez attı aşağı gozumun onunde birisi rkadaşımın koca plazmasını pertetti bunun gi,bi tonla şey ben büyük biyerde yaşısam onada geniş bir bahçe sunabilsem çok ayırtetmem ama dediğim gibi hayvanında bnmde sıktı yaşamamızı istemiyorum ondan cins alıcam

anlaşılan yanlış bilgilendirişlmişim dişilerin hırçınlığı sıkıntılı olur evet
    kısırlaştırmayınca o çiş olayı nasıl oluyor ? peki
    çunku birkere şahit oldum ona eve girilmiyordu amonyak kokusundan :S
    çiftleştirmeyi tabiki isterim ama işte organizasyon lazım
    engın ıhsana sor oda bılıyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende forumdan mert arkadasımın dükkanına arabamı yıkatmaya gitmiştim (ankara detailing garage) oraya bi kedi gelmiş.baktım şirin bişey,düşündüm ettim,aldım geçtiğimiz haziran gibi.yavruydu zaten isim verdim ettim,eve alıstırdım,büyüdü kocaman oldu,ismini de biliyor (nedim)
    tek sıkıntısı ev müstakil olduğu için cama kediler geliyor onlara hevesleniyor bi de evin temizliği iyi yapılması lazım tüy açısından.fırcaları filan varmıs bi ara fırça deneyeceğim belki fırcalayınca orada tüyleri alırız eve pek dağılmaz.benim kedi de tekir ama normak sokak kedileri gibi değil yüzü daha tatlı,patileri filan daha yapılı onlardan,heralde evde rahat büyüdüğündenmidir nedir,miyavlama huyu cok az.

annemde bana özenip van kedisi aldı,miyavlayıp duruyor herseye.hıyarın teki ,bizim nedimle ikisi kanka oldu memlekete gidince tabi nedimi de götürüyorum,boğusup duruyorlar baya komik oluyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde yaklasık 5 yıldır evimde siyam cinsi var inanılmaz akıllı koltuklara bile zarar vermiyor bi tabure gösterdim ona sadece onu tırmalıyor

dişi ve kısırlaştırılmıs
    sende kedı beslıyorsunn

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüyleri büyük dert. Ben 2 hadtadir evi kedi kilindan arindirmaya calisiyorum ama nafile.

ProdriveSTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    4 Thread(s)
    Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün herkes paylaşıyor bunu
    Murat CANTÜRK

Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
    Renpar Sigorta
    info@renpar.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüyleri büyük dert. Ben 2 hadtadir evi kedi kilindan arindirmaya calisiyorum ama nafile.
    tüyler burun kasıntısı yapıyor bazen geldiğini hissediyorsun,fırcalasak filan bi yerde faydası olmuyormu acaba bende de kedi var ama daha gecen yeni öğrendim arada bir mama değiştirmek gerektiğini,bakım konusunda bi bilgim yok.bir de kedi nanesimi ne varmıs yattıgı yere filan döküyormussun kediyi kudurtuyormus

mar1lyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bnmde arkadaşımda siyam wardı ama zamanının çoğunu sokakta geçiriyordu orda zehiri akıttığı için evde çok sakindi sinirlenince sadece kuyruğunu sallıyıp burnundan soluyodu okadar asildi yani tırmık vs yok tu ama dediğim gibi bnmki sokağa çıkamayacak çunku ben sürekli evde değilim ve ona kapıyı açıcak biri olmayacak apartmandayım 148 daire war artı kkarıştırırmı bilemiyorum sürekli evde olacağından o çişi vs düşünüyorum çiftleşme donemi çok kuduruyolar çunku :S

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence o tamamen şans işi yani kedinin yaramaz olması.Benimkide yaramaz ama abartmıyor.Öyle mala zarar verme huyu yok.Arada bakıyorum benim çorapları almış kaçıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bnmde arkadaşımda siyam wardı ama zamanının çoğunu sokakta geçiriyordu orda zehiri akıttığı için evde çok sakindi sinirlenince sadece kuyruğunu sallıyıp burnundan soluyodu okadar asildi yani tırmık vs yok tu ama dediğim gibi bnmki sokağa çıkamayacak çunku ben sürekli evde değilim ve ona kapıyı açıcak biri olmayacak apartmandayım 148 daire war artı kkarıştırırmı bilemiyorum sürekli evde olacağından o çişi vs düşünüyorum çiftleşme donemi çok kuduruyolar çunku :S
    dun başladıı kızgınlık aylarıı sureklı tapıpteyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    engın ıhsana sor oda bılıyor

ya abicim onun kedisi piskopat zaten isim vermedim tokatlıyo bizi evde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kumuna yapıyor,kiler gibi kullanılmayan bi yer filan varsa kapısını tam kapama sıfır bırak yeter acar girer.su eve cıkıp geri gelme olayı cok iyi aslında ,bizimki hem evde sıkılıyor sokakta cok kedi var onlarla gider diye korkuyorum

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hee bu arada, iran cinsi alırsanız tuyleri uzadıgında hergün mutlaka tarayın,bı makaslı tarağı var birde normal olan..once makaslı olanla bı uzerınden gecersiniz,fazlalıgı alır(rahatsız edıcı olanları alıyo) sonra normal tarağı ıle tararsınız..bu ıslemı yapmassanız,kediciğin tüyleri topak topak oluyo ve derısınde yara yapıyo..kısaca hayvan ınanılmaz ezıyet cekıyo,aklınızda olsun buda lutfen..

kısırlastırmayınca çiş falan olayı pek yok aslında,hatta hiç yok..kedıler cok zekı hayvanlar zaten,ozellıklede ıran kedılerı dogustan bı ıc gudu mu artık ne bılmıyorum kum kabı koydugunuzda bı kare basına goturun oraya işemeye baslıyo zaten...

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benimki koltuklarimin anasini belledi. Bazen ahsap sandalyelerin köselerini kemirirdi sirf dikkat cekmek icin. Ama dünyanin en tatli keyifli hayvaniydi.

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hee bu arada, iran cinsi alırsanız tuyleri uzadıgında hergün mutlaka tarayın,bı makaslı tarağı var birde normal olan..once makaslı olanla bı uzerınden gecersiniz,fazlalıgı alır(rahatsız edıcı olanları alıyo) sonra normal tarağı ıle tararsınız..bu ıslemı yapmassanız,kediciğin tüyleri topak topak oluyo ve derısınde yara yapıyo..kısaca hayvan ınanılmaz ezıyet cekıyo,aklınızda olsun buda lutfen..

kısırlastırmayınca çiş falan olayı pek yok aslında,hatta hiç yok..kedıler cok zekı hayvanlar zaten,ozellıklede ıran kedılerı dogustan bı ıc gudu mu artık ne bılmıyorum kum kabı koydugunuzda bı kare basına goturun oraya işemeye baslıyo zaten...
    Biz bu sebepten dolayı 3 numara yapıyoruz topaklaşmaya yakın tiril tiril geziyo gerçi kesilince sıçmık gibi görünüyor

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

mmged_jan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum elimde ufak sevimli bir yavru var gel al yaptır aşılarını besle erkek ilerde kısırlaştırırsın maksat yuva olsun yavruya ama petshop a para vermemen kanaatindeyim
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rwd olsun diyeceğim araç yokta keşke e30 önden çeker olsaydıda bu kadar apaçinin eline düşmeseydi
    Arabam benim can dostum bir nevi evcil hayvanım

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teþekkür ederim yorumlar için þimdi öncelikle sokak kedilerine geleyim evim çok ufak ve kedi bile sýkýþabilir þuan ondan çekiniyorum dolayýsý ile cins ve evcil ýrklý bir kedinin daharahat ediceðini düþünüyorum burda arakoyde tek odalar biraz ufak bir arkadaþým aldý ölmek üzereydi kedi þimdi domuz gibi çok saðlýklý ama evde çok sýkýntýlý birde mecburen kýsýrlaþtýrdýlar resmen gittiðimde düþman belliyo beni ya tüm sokak kedisi sahibi tanýdýklarým yanlýþ yetiþtiriyorlar yada onlarýn içinde sonmek bilmeyen bir ateþ war bnm laptopumu devirdi dokunmasýný istemediðim için arkamý donerdonmez attý aþaðý gozumun onunde birisi rkadaþýmýn koca plazmasýný pertetti bunun gi,bi tonla þey ben büyük biyerde yaþýsam onada geniþ bir bahçe sunabilsem çok ayýrtetmem ama dediðim gibi hayvanýnda bnmde sýktý yaþamamýzý istemiyorum ondan cins alýcam

anlaþýlan yanlýþ bilgilendiriþlmiþim diþilerin hýrçýnlýðý sýkýntýlý olur evet
    kýsýrlaþtýrmayýnca o çiþ olayý nasýl oluyor ? peki
    çunku birkere þahit oldum ona eve girilmiyordu amonyak kokusundan :S
    çiftleþtirmeyi tabiki isterim ama iþte organizasyon lazým

Kisirlastirmassan surekli koku birakiyorlar ve lanet bi koku eski arabami detayli temizlige vermistim ve hala kokuyordu satma sebebim arasinda kokuda var kisirlastirdiktan sonra daha sakin uysal oluyorlar bende erkek van kedisi besliyorum evimde bahcedede 30 kadar sokak kedisi iciniz rahat olsun kucukken kibar davranir yapmasini istemediginiz seyleri yaptiginda terlikle poposuna patlatirsaniz ayaginizda terlik gormesi yetiyor van kedilerinide dusunebilirsiniz irki sokak kedilerine cok kaydigindan 15-20 sene iyi bakildiginda dahada fazla yasiyorlar
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içim rahatladı açıkçası yastığıma birinin işediğini hayal bile edemiyorum çunku :S

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı elpadre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ahanda benım kedı
    Offf bittiğim andır. Ne harika birşey bu ya, maşallah, maşallah.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kedi neden kısırlaştırılır ? yazık değil mi onunda ihtiyaçları olabilir sonuçta
    ya şu vtec kedi ye halen gülüyorum
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)