Geçmiş olsun öncelikle ben de geçenlerde passatla virajda su birikintisine denk geldim araba çok hafif kıç attı allahtan toparladım
Printable View
Geçmiş olsun öncelikle ben de geçenlerde passatla virajda su birikintisine denk geldim araba çok hafif kıç attı allahtan toparladım
gecmis olsun.. bende az once karli havada kaza yaptim camurlukta cizik tamponda kirik..
çok geçmiş olsun...
Büyük geçmiş olsun
Geçmiş olsun ALlah beterinden saklasın
geçmiş olsunn
Cok gecmis olsun lastik bence cok onemli bende zamaninda yagmurda viraja hizli girdim tekerler dondu ama arac ayni dogrultuda bariyerlere dogru kaymaya basladi neyseki toparladim bariyerlere girmeden durdum.
gecmıs olsun..
Geçmiş olsun abi..:( umarım en kısa sürede moraliniz yerine gelir :/
kuleli askeri lisenin nünde girdim bende su birikintisine resmen araba uçar gibi şerit degiştiriyo allah beterinden saklasın geçmiş olsun
normalde hep temkinli sürerim, yağmurda kesinlikle sol şeride geçmemeye çalısıyorm metrobus ve yol kenarındaki gollenmelerden dolayı,
abi cok geçmiş olsn allah daha beterlerinden korusun
abi çok geçmiş olsun ya :( çok üzüldüm allah beterinden korusun
çok geçmiş olsun allah birdaha yaşatmasın inşallah ..
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
Benimki biraz süratliydi malesef toplamadı :(
Eyvallah bayburtlu içimde kötü bir his vardı zaten onu rahatlaşmış olduk en azından :(
İyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim sağolun sizinde kulagınıza küpe olsun ;)
Benim olayda eğer emniyet şeridi olsaydı bende toparlamıştım 2 kere dönmeme ragmen ama olmuş ile ölmüşe çare yok :(
Teşekkürler sağolun .
O ana kadar sürekli temkinli olmama rağmen sap gibi kala kaldım süratli olmamdan dolayı toplayamadım emniyet kemerim vs vs vs herşeyim mis gibiydi taaakiii o suya girene kadar . :)
Senin hayat hikayeni bitireceğim az hızlı gideyim kırkpınara giderken mesut un yanınada ugrarım diye hızlı gidiyordum al sana maşukiye dedi RABBİM :)
Sağolasın mesut :icon_tup:
Amin tekrardan herkeze teşekkür ederim siz siz olun kıçınızın toplayamayacağı hızla suda karda buzda sürat yapmayın.
Kaza yaptıkdan sonra ilk olarak mamiyi aradım şoka girdim beyazı veriyonmu lan dedim verdim lan dedi kazayı unuttum :D tam sağa bir yere çek sıcağı aç müziğide son ses aç biraz rahatla dedi aynen uyguladım biraz rahatladım sonra aklıma patron geldi,bütün rahatlamam gitti ğarmaklarım uyuştu resmen stresden,dışarı çıktım temiz hava alayım diye popom dondu içeri girdim,1 saat sonra kendime geldim sonra çekici vs vs vs gece 2 de istanbula geldim,polisi aradığımda yara varmı yok dedim başkasına vurdunuzmu dedi hayır dedim direk koy .....na dedi sen iyi ol gerisini salla diyince çok fena rahatladım :D
Kısacası hakan ahmet mami ve polis memuruna çok teşekkür ederim zor günümde yanımda oldular :D
Umarım aynı acıyı bir daha yaşamam .
geçmiş olsun abi
geçmiş olsun Yaşar ağabey
bu arada polis memurunun da faydası büyükmüş relax olma da : ))
Evet mamiden sonra iyi geldi,bak diyorum rapor tutmazsam kasko kabul edermi etmezmi edersede ..... etmezsede sen bizi aradınya gerisini boş ver diyor :)
Tek taraflı olunca rapor tutmamamıza gerek yok eger kasko firmanızla görüştünüz sizden rapor istemediyse gerek yok dedi firmayı aradım çekici yeter dediler bindik gittik :)