abi bende inan cok dıkkat edicem artık
Printable View
geçmiş olsun abi... allah korumuş
geçmiş olsun abi bir kaza geçirdin heralde.ALLAH beterinden saklasın
Bende senin kaza yaptigin yerden 5 10 km once hereke korfez arasi su birikintisinin magduru oldum. Arac pert. Gecmis olsun. Onemli olan cana gelmemis. Allah dostu dusmani herkesi kazalardan korusun
Geçmiş olsun.
ah be abi :( valla çok üzüldüm şu an keşke bana uğramak istemeseydin de başına da böyle bişe gelmemiş olsaydı :( :( :(
geçmiş olsun teşekkürler paylaşım için
büyük geçmiş olsun.
Cok gecmis olsun.Allah beterinden saklasin.
Evet, yağmurda ve karda otomobil kullanmanın birçok püf noktası vardır, bunlar hemen hemen heryerde bulunabilir.
Hepsinin çıkarılacak tek mesaj, aracınızı dikkatli, yavaş ve sakin kullanmanızdır.
Bu üçlüyü dikkate aldığınız sürece, bu üçlüye dikkat etmeyen birisiyle karşılaşana kadar herşey yolunda gidecektir.
geçmiş olsun abi.
Sanada geçmiş olsun :icon_tup:
Yok be kardeşim ne alakası var latife olsun diye dedim yoksa olacağın önüne geçemeyiz :)
Rica ederim sağolun .
Eyvallah sağolasın
Amin...
Bir dahki sefere inşallah,ayrıca şehirler arası tecrübeli olduğuma inandığım bir sürücüyüm ne kadar iyi olursanız olun olacağın önüne geçemiyoruz :(
Sağoalsın yavuzum :icon_tup:
abi geçmiş olsun ben sana dedim o kadar yan verme diye:D
Selçuk herkez kuruda dener ben ıslakda yan vereyim dedim yemedi yedi aslında ama o son turda kurtaramadık,araplar gibiydim 2 tur dündüm ,şahitlerim var ,total yakıt tankeri :D
Araba bariyere gidiyor son turda direksiyonu çevirdim yüksek sesle dön dön dön dönn dönnnn diye bagırdım arabaya, dönmedi itne vurunca fena bir ses geldi içeriye içimden dedim tam gaz yapıp karşı bariyerlerede vurayım pert edeyim :D Ama yemedi :)
geçmiş olsun umarım bişey yoktur
çok geçmiş olsun abi yaw :(
kademeli kıdemli resmi makam şöförü olarak açıklıyorum yağmurlu havada araç e5 e6 fark etmeksizin sol şeritte 50 ile giderek güvenli sürüş sağlanır :D:D