User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: peugeot 3008 1.6dizel nasıldır? hocaya yardım

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı recepserkan43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    genel olarak rüzgar sesiyle ilgili şikayetler duyuyorum, vites geçişleri sert olması biraz rahatsızlık verici ben dsg nin seri geçişlerini sevdim, en iyisi test sürüşü yapıp ikinci eli uygun fiyatlı yakalamak,
    buarada araba satmadan araba almanın bir yolunu bulmam lazım EGOyla metroyla ankarayla araba bakılmıyormuş öğrendim
    range ile ilgili söylediklerinize kısmen katılıyorum arkadaşlar ama crossover segmentteki bi çok araç bu formatta tasarlanıyor ve beni cezbeden yeri de bu zaten
    evet ben fazla crossover tipinde araca binmediğim için genelde büyük suvları sürmüşlüğüm var ilk 3008 de görünce hoşuma gitti çünkü daha önce vitara falan qashaqai sürmüşdüm ufak suvlardan içleri normal binek araç içi gibiydi onlarınki.. bu 3008 de gördüm ilk range varimsi iç kokpit tasarımı hoşumada çok gitti..

redbaron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rüzgar sesi yok araç çok sessiz üst hızlarda bile.aerodinamik kat sayısı çok başarılı 0.28 cx.
    ama vites geçişleri ilk üç vites hissettiriyor tam otomatik şanzımana göre ama ani hızlanma olmazsa onlarda pek hissedilmiyor

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tür araçlara akıllı 4X4 neden düşünmezler anlamak güç... ihtiyacımız olan çekiş kontrolünün yanında bir de 4 çeker olması tam süper olurdu dedirtiyor. Bir de bu peugeot antipatisini yok etsem gidicem alıcam ....
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)