İstanbulu tavaf etmişin panpa yok mu güzel fotolar ateşle
1-2 video var a4 ün ama hem uzun hem bol küfürlü hemde bende değiller bu arada f1 pisti yolunda kenara kim 2 tane kardan adam yapıp el ele tutuşturduysa onları fena şeler yaptık eserlerine sabah görmesinler ahahaha
1-2 video var a4 ün ama hem uzun hem bol küfürlü hemde bende değiller bu arada f1 pisti yolunda kenara kim 2 tane kardan adam yapıp el ele tutuşturduysa onları fena şeler yaptık eserlerine sabah görmesinler ahahaha
Sınavlar bitsede bende bursada bi kar görsem yaa iyice sinir oldum heryerde kar var burda bildiğin kuru soğuk
Atasehir yine harikaydi, 2 sene onceki yerlere ek olarak bu sefer Bati'nin genis yollari da cok idealdi. Ayrica Dogu Atasehir'in Bilfen'den Mc'e giden parke tasli yolu tam arap driftlik
Opet'ten TIR Yoluna baglandiktan sonra ilerde sagdan bir yol geliyor, oradan TIR yoluna inip Kayisdagi yonune dogru cok saglam yanlaniliyor, egim ve yol genisligi muhtesem
Ayni o yoldan saga yukari cikinca ufak tefek gobekelr var, onlarda da cok guzel donuluyor
Biraz daha gidince etrafta genisce yollar var, Utkularla yanliyoduk oralarda da, tadina bakilasi
hahaha:d hakan abi yarın akşam çıkarsanız ben gelirim çekmeköye sizin oraya hem oturucak edicek yerde var. yaşanıcak hale soktular valla eltes güneşini
Sabah Alemdağ'a geldim bizimkileri almaya, abooov site içleri efsane olmu gene