10ur_K Nickli Üyeden Alıntı
kankacım 16 varsa ac depo kapagını yada sol sofor kapısının orayı M+S olcusune bak lastık olcusu ne verıyo tak olsn bıtsın gıtsın eger hıc goremıyosanda 205-55-16 al rahatına bak C'de babamın A6da onu kullanıoruz ben 18 nokian kullanıyorum gecmıs yıllarda bmw de gene 205-55*16 kullandık vs sıkıntı yok yani ;)
Dsc kapat dediğim eğlenme bakımından hemde abuk subuk yerlerde araba kesmesin diyeydi.yoksa kapatmadanda gıdersın ama hafif gomuldugunde yada yokusta durdugunda cok kesiceği için kapatıp (2kademe varsa tek kapat,tek kademe varsa 1kere kapat yeter ztn) kapattan kastım o yani OFF durumu :D yolda off puf yapcagına sistemi devre dısı bırak hafıf patınaja ızın ver ,hem sen feyz al hem yolda eziyet cekme aka-boka kesmesin diye..o manada dedim..Bide ara ara zemin etütü yap,arkadn ıtıs bazen dıp fren duurumunda götunu yanına verebilyo virajlarda falan..
Baktın arba kesmiyo sarmıyosun hiç,esp fln kapatma normal sekılde devam et..En buyuk rahatlıgın bagaj tabanına temiz bi cuvala doldurulmus 50~70kg agırlık sermek olur.onun ustunede esyalarını koyup arka tekerlerın ustune yuk-agırlık verdinmi önden cekerden farksız sekılde kullanırsın.Zaten genelde arkadan iterlerin savurulması patinaja kalması vs motor agırlıgı vs olmayısından daha kolay patinaja dusmesınden kaynaklanıyo..