bugüne kadar kullandığım kar lastikleri,
bridgestone lm 25
kumho kw 17
lassa snoways era
pirelli snowcontrol
michelin alpin a2
geçen hafta nişanlımın aracına goodyear ug8 taktırdım, bu haftasonuda yağan kar ile kullanma imkanı buldum
Söyleyebileceğim tek şey, daha önce böyle bir kar lastiği kullanmadım. Gerek çekiş, gerekse frenaj muhteşem, bu ara fiyatlarıda uygun kesinlikle tavsiye ediyorum.
Şöyle söyliyim,siteden juggernaut Emre ve ben 320d ile kartalkayaya tırmandıktan sonra,
(tabi bazı yerlerde kastırarak) tüm soru işaretleri kalktı aklımızdan bu lastiğe karşıLeş bir şey değil emin olabilirsiniz
markasını bilmediğim lastikleri kulanıyorum 3 kıştır onların bile büyük artısı var. Markadan çok desen önemşi bence kış lastiğinin kardaki performansında. Mümkün olduğunca v desene yakın desenleri tercih edin
önlere sıfır çivili lassa iceways arkalarada sıfır good year ug8 aldım. buzun üstünde asfalttaki kadar rahat gidiyorum.
komançero garage
Goodyear ug8 corsada kullanıyorum bende cok memnunum
Vmax Performance
birçok marka kış lastiği kullandım. şu anda aracımda sava eskimo var. üstüne kış lastiği tanımam.
SEAT SPORT
yarın 2008 vw jetta 1.4 122hp ye kış lastiği alıcam hangi marka ve ürünü tavsiye edersiniz fiyat olarakta fazla pahalı olmazsa iyi olur. Birde lastiği servisten mi alayım yoksa sanayiden mi?
Daha once goodyear ve michelinde kullandim bu sene tavsiye uzerine nokian wr d3 taktim ıslakta ve kuruda mukemmel lastik valla hatta 2 gun once uludağa cıktım inanın çok iyi bir performansı var kurudada hic ses yapmiyor, bulabilseydim hakka r2 modelini takicaktım ama bursada yok![]()
Geçen sene ayda 600 700 km yapıyordum en fazla. Bu yüzden pirelli malzemesiyle üretildiği söylenen formula marka kış lastiği almış babam(fiyatı uygun vs) karda mükemmel,sessizliği iyi,dayanıklı ancak hava 10 derecenin üzerindeyken ıslak ve nemli zemin performansı tek kelimeyle rezalet. Fren mesafesi diye birşey yok. Sollamaya çıkarsanız vtec altı bile patinaja bırakabilecek bir potansiyele sahip.
Sözün özü kış lastiği alacaksanız uyduruk, ucuz lastikler tercih etmeyin
2 Yıldır UG8 kullanıyorum süper bir lastik kesinlikle tavsiye ederim. Kuru zeminde,yamurda ve karda frenleme mükemmel.
iyi geceler , bizde good year ug8 alacağızda aracın orj lastik ebatı 16 inc jantıyla 205 55 r16 ancak el kitapcıgında 205 55 r16nın kışlık lastikde kullanılamayacağı yazıyor. biraz araştırdım ve bu konuyu buldum
Astra H sürücü el kitabında 205/55R16 kışlık lastik olarak önerilmez yazıyor
burda araç sahibi 205 55 r16 kışlık lastiği almış gayet memnunmuş ama ben neden böyle bişeyi yazdıklarını anlayamadım yazlık lastik ebatı kışlıkdada kullanılıyo bildiğim kadarıyla
bide http://www.kliksa.com/urun/goodyear-...013-/901906830 bu fiyattan daha düşük fiyata bulabileceğimiz bi site varmı yada ankarada lastikci önerisi
peki şunu sorayım normalde benim ölçüler
195-55-16
195 65 15 herhangi bir sorun yaratır mı
(aktif paketlerde 195 60 15)
benim janta göre fark %3 ü geçmiyor
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)