User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
21 sonuçtan 20 ile 21 arası

Konu: Parfümcü arkadaşlardan yardım

yiğit205 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cok para vermişsin abi ankara cepa taraflarında dolanıyor bunlar.tekinde hyundai era,tekinde yeni kasa a3 var dolanıyor.a3 lüye kanıyorsun zaten adam yalancı değildir diye .takım elbise filan giymiş.bize 15 e kadar bıraktı yok dedik.yolda kalmısta parası yokmus.organize calısıyor bunlar
    beni de kazıkladılar adam orjinal vs vs dedi,aldık su internette daha uyguna veren ama cokta uygun değildi orjinali 150 ise bunlar 90-100 e veriyordu guvendim aldım kullananlar da orjinal dedi ama ben orjinal oldugunu dusunmuyorum kokusu da farkediyor +kalıcılık yok.
    o kelekler banada denk geldı..yok efendımfree shopta calısıyoruz mazot kalmadı ıstanbula gıdıyoruz alın dıe cok zorladı ama yermıyım hıc..ıı madem o zman mazot parası ıstıyorsun 2 parfume 50 vereyım dedım bastı gıttı .ama bı daha denk gelırse tekme tokat gırmek lazım sahtekar ıbnelere.
    DİMMA 205 GTİ 16 V

1.
    2.
    3.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amcama denk gelmiş uzunçayırdan kadıköye dönünce 20 tl verip 4 şişe almış
    bidahakine ordan geçerken yanında bende vardım dur şunu alalım dedi aldık söğütlüçeşmeye gelince inicek kapılar içerden kitliydi amcam indi gel bakalım dedi aldı elinden parfümleri cebindende 20 tl yi kafayada bi şaplak yola devam arabaya armani sıkıyodum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)