Allah rahmet eylesin. keşke bu konu hortlamasaydı eski mesajlar okununca insan istemez kötü oluyor, bi kat daha üzülüyor..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
forum deyip geçtiğimiz yerde şahit olduklarımızı düşününce insan çok etkileniyor.
adam 3 yıl önce kansere yakalandığını burda duyurdu. arkadaşlarından siyasi konularda tartıştıklarından özür diledi helallik istedi.
2012 sonunda kanseri yendim diye konu açtı hep beraber sevindik 2 satır kelamla da olsa destek olmaya çalıştık belkide.
sene 2013 ve şimdi yine ona destek oluyoruz ama bu sefer dualarımızla. inşallah kabul olurda cennete layık görülür kardeşimiz.
hatırlamak belkide şu ortamdaki insanların birbirinin değerini anlamasına 3 günlük dünya olduğunun farkına varmamıza vesile olabiliyor.
her ne kadar üzülsekteyeminle gözümden oluk oluk yaş geldi ilk defa forumda.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
R-Turbo nickli arkadaşımız vefat ettiğinde de göz yaşlarıma hakim olamamıştımÖlüm Allah ın emri de genç yaşta olunca yasa boğuluyoruz
![]()
giç bu kadar kötü oldugumu hatırlamıyorum tanımadıgım bir arkadasım icin.cok camım yanıyor. allahım yarabbim ya
![]()
Alcatraz GTI-6
Hakikaten burda tanışmasak da kurulan bag sanaldan öte bir bağ.. Allah yardımcısı olsun kardeşimizin.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
ALLAH rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah. 3 günlük dünya bugün var yarın yokuz. Konuyu başından okuyunca çok sevindim ta ki son mesajlara gelene dek...![]()
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
allah mekanını cennet eylesin kardeşimizin konuyu okudum ve şuan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi![]()
Konuda şöyle bi gezindim,okudukça kötü oldum keşke daha önce görseymişim bu konuyu da tanımasamda yanında olsaymışım.. Sanırım hayat çok kısa. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
İnna Lillahi ve İnna İleyhi Raci’un
“Şüphesiz Biz Allah’tan Geldik ve Şüphesiz Dönüşümüz O’nadır.”
Allah mekanını cennet eylesin,günahlarını affeylesin,geride kalan insanlara sabır versin inşallah.Başımız sağolsun.
OMERCHİP
135
├┼┼╕
246R
------CRM PERFORMANCE----
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)